Koelzakken Bestellen

Koop in NL gefabriceerde isolatie koelzakken Zeist Utrecht

Koelzakken Kopen in Zeistprovincie Utrecht

Wij zijn een NL producent van isolatie koelzakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Zeist, maar ook in Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Bilthoven, Utrecht, Houten, Doorn, Heemstede, Soest.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

Onze isolatie koelzakken zijn gemaakt van

Onze isolatie koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De isolatie koelzakken zijn waterbestendig 

De isolatie koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

De isolatie koelzakken beschermen de goederen tijdens het laden en lossen.

De isolatie koelzakken zijn sterk reflecterend 

De isolatie koelzakken zijn op maat te bestellen

De isolatie koelzakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie Koelzak bestellen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken offerte aanvragen

Wij hebben kwalitatieve, geïsoleerde isolatie koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat koude of warme goederen veilig bij uw klanten afgeleverd zullen worden.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze isolatie koelzakken de perfecte zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van warme of koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige goederen.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze koelzakken én deze koelzakken zijn tevens te verkrijgen in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De koelzak wordt ingezet als thermische zak voor opslag en transport van geconditioneerde goederen om de goederen tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De goederen worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Geeft voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Inzetbaar als promotiemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatie koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw logo zichtbaar blijft.

Het verpakken van etenswaren voor verzending

De juiste verpakking voor uw etenswaren is een onmisbare investering, omdat de verpakking de mogelijke schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u ook vooral de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze isolatie koelzakken zijn gemaakt voor het verzenden van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatie koelzakken worden ingezet in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak niet lekt, goed is afgesloten en de waren urenlang koud blijven. Het is aangeraden om de isolatie koelzakken met een ice-pack te combineren om een lange koel duur te verkrijgen.

Onze isolatie koelzakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline en vaccins gedurende langere tijd koud te houden.

Isolatie Koelzak Kopen in Zeist

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Sommige isolatie koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen als zij worden ingevroren, verwarmd of aan fel zonlicht blootgesteld worden. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat zij vervaardigd worden tot aan het moment dat zij worden ingezet. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werkzaamheid van ten minste 7% van de voor temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport fors verslechterd.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel isolatiezakken) voor gekoeld transport

Wat betekent koeltransport?

Het transporteren van bederfelijke goederen die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke goederen die te verzekeren.

Koeltransport houdt vaak in dat gedurende transport een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer goederen in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In een aantal gevallen kan het zijn dat een smal temperatuurbereik zal worden aangewezen.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hoge temperaturen. Er zijn sommige logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om goederen te vervoeren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard.

Koelzakken Voor Transport

10 goederen die transport met isolatie koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatie Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesgoederen en verse goederen bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op haar bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatie koelzakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in perfecte staat arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat de bloemen worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koelzakkenzijn perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn immers gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij transport van bulk vloeibare stoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Vervoer Verf met isolatie koelzakken

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelvrachtwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke materialen met isolatie koelzakken

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie Koelzak Offerte Aanvragen

Uw koelzak offerte binnen uiterlijk 1 dag in de email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek benodigd om te garanderen dat de goederen de eindconsument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel chill chain logistiek genoemd, zorgen ervoor dat het transport van goederen veilig gebeurt. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” talrijke schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke goederen in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten worden onbruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat de meeste producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren produceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld voedsel, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis diverse malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, zou dat een negatief effect hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.

Koelzakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.