Isolatiezakken Bestellen

Zeist Isolatiezakken Kopen

Isolatiezakken Bestellen voor Zeist

Wij zijn een NL producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Zeist, maar ook in Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Bilthoven, Utrecht, Houten, Doorn, Heemstede, Soest.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatiezakken

Onze koelzakken bestaan uit meerdere lagen

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koelzakken zijn waterbestendig 

De koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

De koelzakken beschermen uw spullen tijdens het laden en lossen.

De koelzakken zijn sterk reflecterend 

De koelzakken worden op maat gemaakt

De koelzakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak kopen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw isolatie koelzak bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Isolatiezakken als bescherming van uw producten

Isolatiezakken bestellen

Wij hebben van kwaliteit voorziene, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en zorgt dat warme of koude goederen veilig bij uw klanten bezorgd zullen worden.

Alle koelzakken worden geleverd met een handopening en een eenvoudig te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. De koelzak  kan voor zowel etenswaren, als andere temperatuurgevoelige goederen worden toegepast.

De koelzak zorgt voor ideale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. De isolatie koelzak wordt ingezet als thermische zak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde goederen om de goederen tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatiezakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De goederen worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat uw verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw logo in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor verzending

De benodigde verpakking voor uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat de verpakking de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze koelzakken zijn speciaal gemaakt voor het versturen van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatie koelzak lekvrij, goed is afgesloten en de waren urenlang koel blijven. Het is aangeraden om de koelzakken met een gel-pack te gebruiken om een lange koel duur te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van etenswaren (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatie koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline en vaccins voor een langere tijd koel te houden.

Isolatie Koelzak Kopen in Zeist

Isolatiezakken

Isolatiezakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen als zij worden bevroren, verwarmd of aan fel zonlicht worden blootgesteld. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat deze vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat deze vaccins worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van minimaal zeven procent van de voor temperatuurgevoelige medische goederen tijdens het transport aanzienlijk minder wordt.

Isolatiezakken Voor Transport

Isolatiezakken (ook wel thermozakken) voor geconditioneerd transport

Wat is koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke goederen die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

Isolatiezakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om tijdige levering van bederfelijke goederen die te kunnen verzekeren.

Gekoeld transport houdt vaak in dat tijdens het transport een koele omgeving gehandhaafd wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer goederen in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen vaak op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In een aantal kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld transport kan ook betekenen dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Er bestaan diverse logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om goederen te verplaatsen die op hoge temperatuur bewaard moeten worden.

Isolatiezakken Voor Transport

Goederen die transport met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie Koelzak Voor Diepgevroren producten

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepgevroren producten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op zijn bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker alsiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Isolatiezakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor het transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met koelzakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, zodra u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak Offerte Aanvragen

Uw isolatie koelzak prijsopgave binnen uiterlijk 24 uur in uw email ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatiezakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om te garanderen dat de goederen de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het transport van goederen veilig gebeurt. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. En omdat in een dergelijke ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moet iedere schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke goederen in kwestie.

Vervoerde bederfelijke producten worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. Wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien behoorlijk veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren maken, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de juiste methode wordt vervoerd.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het transport van diepvriesgoederen (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Isolatiezakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs moeten bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.