Koelzakken Bestellen

Koop kwalitatieve koelzakken voor Vleuten

Koelzakken Bestellen voor Vleuten Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Vleuten, maar ook in Veldhuizen, Harmelen, Heeswijk, Woerden, Utrecht, Montfoort, Breukelen, IJsselstein, Heemstede, De Bilt.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Koelzakken

De koelzakken zijn gemaakt van

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koelzakken zijn waterbestendig 

De koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De koelzakken beschermen de spullen tijdens het laden en lossen.

De koelzakken zijn sterk reflecterend 

De koelzakken worden op maat gemaakt

De koelzakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92% van de Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak kopen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw thermozak kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken offerte aanvragen

Bij Koelzakken.nl hebben wij kwalitatieve, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme waren veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige waren worden toegepast.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én de thermische isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De thermozak wordt ingezet als thermisch geïsoleerde zak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De waren worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Meer dan 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Te gebruiken als reclamemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Het verpakken van etenswaren voor verzending

De juiste verpakking voor uw etenswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn bedacht voor het transporteren van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden gebruikt in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermische koelzakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de thermozak lekvrij, goed afgesloten is en de goederen voor meerdere uren koel gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een lange koel duur te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor de distributie van levensmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische goederen. De thermozak werkt ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen voor een langere periode koel te houden.

Koelzak Kopen in Vleuten

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te verzenden en ze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen. Veel vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Het word aangeraden om deze vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf het moment dat zij worden vervaardigd tot aan het moment dat zij worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van ten minste 7 procent van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens vervoer aanzienlijk achteruit gaat.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel isolatiezakken) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van koeltransport

Het versturen van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van goederen die kunnen bederven te kunnen garanderen.

Gekoeld vervoer houdt meestal in dat tijdens vervoer een koele omgeving gehandhaafd wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Als waren in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat de goederen vaak op een specifieke temperatuur gehouden worden. In enkele kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook inhouden dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Er bestaan enkele logistieke bedrijven die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te vervoeren die op hoge temperatuur opgeslagen moeten worden.

Koelzakken Voor Transport

10 producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Diepgevroren producten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op haar bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in prachtige staat aankomen op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk bij verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Koelzakkenzijn perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. De producten kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Vervoer Verf met koelzakken

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

Indien u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het als laatst genoemde product op deze lijst bijzonder vindt, maar dit product kan een nachtmerrie worden als het niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Alhoewel een koelwagen veelal wordt gebruikt om producten koel te houden, kan de koelwagen ook gebruikt worden om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen gebruikt worden om goederen die zouden kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen als het koud is en om de producten koel of op een gewenste temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92% van de Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Prijsopgave Ontvangen

Uw thermozak prijsopgave binnen 1 dag in de email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om te zorgen dat de waren de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of cold chain logistics genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van waren zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van goederen verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. En aangezien in een ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moet elke schakel een gunstige omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Als dit gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat veel fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde goederen maken, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en op de correcte manier wordt vervoerd.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een negatieve impact hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.