Thermozakken Bestellen

Koop in NL geproduceerde isolatiezakken Vleuten - Binnen 24 uur prijsopgave ontvangen in mailbox

Thermozakken Bestellen in Vleuten Utrecht

Wij zijn een NL producent van isolatiezakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Vleuten, maar ook in Veldhuizen, Harmelen, Heeswijk, Woerden, Utrecht, Montfoort, Breukelen, IJsselstein, Heemstede, De Bilt.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

Onze isolatiezakken zijn gemaakt van

Onze isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze isolatiezakken zijn waterbestendig 

Onze isolatiezakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze isolatiezakken beschermen de goederen tijdens het laden en lossen.

Onze isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

Onze isolatiezakken worden op maat gemaakt

Onze isolatiezakken  beschermen tegen diefstal

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken offertes aanvragen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde isolatiezakken voor eenmalig gebruik en zorgt dat warme of koude waren veilig bij uw klanten afgeleverd worden.

Elke koelzak wordt voorzien van een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-sluiting, waardoor onze isolatiezakken de meest gekozen zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van warme of koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige waren worden ingezet.

De isolatiezak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De koelzak wordt als thermische isolatiezak gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde waren om de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Thermozakken worden toegepast voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Voor >24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Inzetbaar als promotiemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat de verpakking er geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze isolatiezakken om ervoor te zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Voedingswaren verpakken voor verzending

Het juist verpakken van uw voedsel is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze isolatiezakken zijn bedacht voor het versturen van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De isolatiezakken worden ingezet in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak lekvrij, goed afgesloten is en de goederen voor meerdere uren koud gehouden worden. Wij raden aan de isolatiezakken met een ice-pack te gebruiken om een langere koel duur te kunnen garanderen.

Onze isolatiezakken zijn uitermate geschikt voor de distributie van levensmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische goederen. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koud te houden.

Isolatie Koelzak Kopen in Vleuten

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Sommige isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen wanneer zij worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Het word aangeraden om deze vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf dat deze vaccins geproduceerd worden tot aan het moment dat deze vaccins worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van minimaal 7 procent van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens vervoer fors verslechterd.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (ook wel isolatiezakken) voor gekoeld vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het verzenden van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men gekoeld vervoer.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers . Bovendien kan luchtvracht worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van goederen die kunnen bederven te garanderen.

Gekoeld vervoer betekent vaak dat tijdens vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek is veel gecompliceerder. Als waren in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat de goederen meestal op een specifieke temperatuur worden gehouden. In sommige gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook inhouden dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Sommige logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te verplaatsen die warm of heet opgeslagen moeten worden.

Thermozakken Voor Transport

10 goederen die vervoer met isolatiezakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in perfecte staat aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan namelijk bij onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Thermozakken, perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn immers ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare stoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Transporteer Verf met isolatiezakken

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met isolatiezakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak Prijsopgave Aanvragen

Uw koelzak offerte binnen 1 werkdag in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermozakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek vereist om te zorgen dat de waren de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of cold chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van waren zo veilig mogelijk gebeurt. Indien goed uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van goederen verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. En aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar wanneer één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Als dit gebeurt, kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien veel fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde goederen produceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en volgens de juiste methode zal worden vervoerd.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Thermozakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.