Isolatie koelzakken Bestellen

Veldhuizen Utrecht Isolatie koelzakken Offertes

Isolatie koelzakken Bestellen voor Veldhuizenregio Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Veldhuizen, maar ook in Vleuten, Harmelen, Heeswijk, Montfoort, IJsselstein, Utrecht, Woerden, Heemstede, Nieuwegein, Breukelen.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatie koelzakken

De koelzakken zijn gemaakt uit

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koelzakken zijn waterbestendig 

De koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

De koelzakken zijn sterk reflecterend 

De koelzakken zijn op maat te bestellen

De koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak bestellen nu met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw thermozak kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude goederen veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van warme of koude voedingsmiddelen. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingsmiddelen, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige goederen.

De thermische isolatiezak zorgt voor de gewenste isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. De thermozak wordt ingezet als thermische zak voor opslag en transport van geconditioneerde goederen met als doel de goederen tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatie koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De goederen worden beschermd tegen temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Meer dan 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Ook in te zetten als marketingmiddel

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat de verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor transport

Het juist verpakken van uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat de verpakking de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze koelzakken zijn gemaakt voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de thermozak niet lekt, goed is afgesloten en de producten voor meerdere uren koud gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een langere koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn zeer geschikt voor het transporteren van voedingsmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, farmaceutische en medische producten. De thermozak werkt tevens ook heel goed om insuline en vaccins voor een langere periode koud te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Veldhuizen

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te vervoeren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen wanneer zij worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf het moment dat zij geproduceerd worden tot het moment dat zij worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van minimaal 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport fors achteruit gaat.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld transport

Wat betekent koeltransport?

Het versturen van producten die in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan luchtvracht worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van producten die te garanderen.

Gekoeld transport houdt meestal in dat tijdens transport een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek is veel gecompliceerder. Wanneer goederen in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat de goederen veelal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In sommige kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij hoge temperaturen. Diverse logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te transporteren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Producten die transport met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie koelzak Voor Diepvriesproducten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederferlijk voedsel, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan bij onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De kaarsen kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Transporteer Verf met koelzakken

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met koelzakken

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het laatste product op de lijst een beetje bijzonder vindt, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Alhoewel een koelwagen vaak wordt gebruikt om producten koel te bewaren, kan de koelwagen ook gebruikt worden om de lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers gebruikt worden om bederfelijke goederen vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om de producten koel of op gewenste temperatuur te behouden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak Offerte Ontvangen

Uw thermozak offerte in 1 dag in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de goederen de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het transport van goederen veilig kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met soms wel jaren.
Het is van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke goederen in kwestie.

Als een schakel wanpresteert en de temperatuur te warm of te koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke goederen onbruikbaar. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot forse verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat behoorlijk veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de juiste manier wordt verplaatst.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals etenswaren, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.