Thermozakken Bestellen

Veldhuizen Thermozakken Offertes

Thermozakken Bestellen in Veldhuizen Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Veldhuizen, maar ook in Vleuten, Harmelen, Heeswijk, Montfoort, IJsselstein, Utrecht, Woerden, Heemstede, Nieuwegein, Breukelen.

koelzakken kopen

Eigenschappen van onze Thermozakken

De koelzakken bestaan uit meerdere lagen

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze koelzakken zijn waterbestendig 

Onze koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze koelzakken beschermen uw spullen tijdens het laden en lossen.

Onze koelzakken zijn sterk reflecterend 

Onze koelzakken zijn op maat te bestellen

Onze koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens het transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatiezakken kopen nu met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw thermo zak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken bestellen

Bij Koelzakken.nl hebben wij van kwaliteit voorziene, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat koude of warme waren veilig bij uw klanten bezorgd zullen worden.

Alle koelzakken worden voorzien van een handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende sluiting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van warme of koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige waren.

De isolatiezak zorgt voor de gewenste isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze thermo zak wordt ingezet als thermische zak voor opslag en transport van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Thermozakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Geeft voor meer dan 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Te gebruiken als marketingmiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken en zorgen dat uw logo in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor verzending

Het juist verpakken van uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat deze de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn ontworpen voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken bevatten een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat de thermo zak niet lekt, goed is afgesloten en de producten voor meerdere uren koud gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een lange koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het transporteren van etenswaren (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische producten. De thermo zak werkt tevens ook heel goed om insuline en vaccins voor een langere periode koud te houden.

Isolatiezakken Kopen in Veldhuizen

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te vervoeren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat zij geproduceerd worden tot aan het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de werking van ten minste 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer fors minder wordt.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het transporteren van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Bovendien kan luchtvracht worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om tijdige levering van bederfelijke waren die kunnen bederven te garanderen.

Koeltransport houdt meestal in dat tijdens het vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Wanneer waren in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan moeten goederen meestal op een gewenste temperatuur worden gehouden. In enkele gevallen kan het zijn dat een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij hoge temperaturen. Diverse logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te transporteren die warm of heet moeten worden bewaard.

Thermozakken Voor Transport

10 producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatiezakken Voor Diepvriesproducten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederferlijk voedsel, zoals diepvriesproducten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alsiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Thermozakkenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Deze producten kunnen immers ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met koelzakken

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke producten met koelzakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, wanneer u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatiezakken Offerte Ontvangen

Uw thermo zak offerte in 1 werkdag in uw email bezorgd. Gegarandeerd!

Thermozakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de waren de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel cold chain logistiek genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van waren zo veilig mogelijk gebeurt. Indien juist uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur behoudt. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren worden onbruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of te koud. Als dit toch gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat behoorlijk veel producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport diverse malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument zijn gezondheid.

Thermozakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen rekening houden met het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.