Isolatie koelzakken Kopen

Isolatie koelzakken Offertes voor Utrecht Utrecht - In Nederland gefabriceerde koelzakken

Isolatie koelzakken Bestellen in Utrecht Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Isolatie koelzakken

Onze koelzakken zijn gemaakt uit

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Alle koelzakken beschermen de spullen tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken zijn op maat te bestellen

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Isolatie koelzak bestellen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken bestellen

Wij hebben van kwaliteit voorziene, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en u helpt om warme of koude waren veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden geleverd met een handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en transport van zowel warme als koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige waren worden toegepast.

De thermische isolatiezak zorgt voor de beste isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. Deze koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor opslag en transport van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatie koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Kan worden voorzien van jouw merk

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor transport

Het correct verpakken van uw voedingswaren is een enorm belangrijke investering, omdat de verpakking de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn gemaakt voor de verzending van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak lekvrij, goed afgesloten is en de producten voor meerdere uren koel blijven. Het is aangeraden om de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een langere koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, medische en farmaceutische producten. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koel te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Utrecht

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. Het word aangeraden om de vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf dat de vaccins geproduceerd worden tot aan het moment dat de vaccins worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van minimaal 7 procent van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer behoorlijk verslechterd.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel koelzakken) voor gekoeld vervoer

Wat is geconditioneerd transport?

Het verzenden van bederfelijke waren die in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke waren die te kunnen garanderen.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat tijdens het vervoer een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als waren in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen vaak op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In enkele gevallen kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik zal worden aangewezen.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hoge temperaturen. Er bestaan enkele logistieke bedrijven die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te vervoeren die boven een bepaalde temperatuur opgeslagen moeten worden.

Isolatie koelzakken Voor Transport

10 producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatie koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op zijn bestemming aan te komen voor de consument.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Indien u wilt dat bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatie koelzakken, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verstuurd.

Transporteer Verf met koelzakken

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met koelzakken

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, als u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Isolatie koelzak Offerte Aanvragen

Uw koelzak offerte in een werkdag in de email . Gegarandeerd!

Isolatie koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek nodig om te verzekeren dat de waren de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van waren veilig kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van producten verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een ”keten” behoorlijk veel schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke waren in kwestie.

Wanneer een schakel faalt en de temperatuur te warm of koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke waren niet meer bruikbaar. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat behoorlijk veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde producten produceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en op de correcte methode zal worden verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Isolatie koelzakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs moeten bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.