Koelzakken Bestellen

Koelzakken Bestellen Utrecht Utrecht - Binnen een dag offerte ontvangen in mailbox

Koelzakken Kopen voor Utrecht Utrecht

Wij zijn een NL producent van thermo zakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

De thermo zakken bestaan uit meerdere lagen

De thermo zakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle thermo zakken zijn waterbestendig 

Alle thermo zakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Alle thermo zakken beschermen de producten tijdens het laden en lossen.

Alle thermo zakken zijn sterk reflecterend 

Alle thermo zakken zijn op maat gemaakt

Alle thermo zakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermo zak kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken offertes aanvragen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde thermo zakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat warme of koude waren veilig bij uw klanten afgeleverd worden.

Iedere koelzak wordt voorzien van een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze thermo zakken de perfecte zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige waren.

De koelzak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatiezak wordt ingezet als thermisch geïsoleerde zak voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde waren om de waren tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Koelzakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De waren worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Geeft voor meer dan 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Ook in te zetten als marketingmiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze thermo zakken om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Het verpakken van voedingswaren voor verzending

Het juist verpakken van uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat deze de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze thermo zakken zijn bedacht voor het verzenden van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De thermo zakken worden ingezet in bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermische koelzakken hebben een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed is afgesloten en de waren voor meerdere uren koud blijven. Wij raden aan de thermo zakken met een gel-pack te combineren om een lange koel duur te verkrijgen.

Onze thermo zakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatiezak werkt ook heel goed om insuline, vaccins en specimen voor een langere tijd koud te houden.

Thermo zak Kopen in Utrecht

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele thermo zakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen, schokken en licht. Veel vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen wanneer deze worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht blootgesteld worden. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf het moment dat zij vervaardigd worden tot aan het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werkzaamheid van minimaal 7% van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer aanzienlijk achteruit gaat.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel thermozakken) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Bovendien kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om tijdige levering van waren die kunnen bederven te kunnen verzekeren.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat gedurende het vervoer een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer waren in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden vervoerd dan moeten goederen vaak op een gewenste temperatuur worden gehouden. In sommige gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Geconditioneerd transport kan ook betekenen dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Enkele logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te transporteren die warm of heet opgeslagen moeten worden.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die vervoer met thermo zakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Thermo zak Voor Producten voor in de diepvries

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, voedsel dat kan bederven, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met thermo zakken

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in de gewenste conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus eens ze geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Koelzakkenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor het vervoer van bulk vloeibare middelen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze bulk vloeibare middelen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met thermo zakken

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met thermo zakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, indien u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermo zak Prijsopgave Aanvragen

Uw isolatiezak prijsopgave binnen 24 uur in de mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek nodig om te garanderen dat de waren de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel cold chain logistiek genoemd, hebben als doel dat het vervoer van waren veilig gebeurt. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” talrijke schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke goederen zijn niet meer bruikbaar wanneer één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat behoorlijk veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de juiste manier zal worden vervoerd.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters moeten bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.