Isolatie koelzakken Bestellen

Utrecht Isolatie koelzakken Kopen

Isolatie koelzakken Bestellen in Utrechtprovincie Utrecht

Wij zijn een NL producent van isolatiezakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Isolatie koelzakken

De isolatiezakken bestaan uit meerdere lagen

De isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle isolatiezakken zijn waterbestendig 

Alle isolatiezakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Alle isolatiezakken beschermen de producten tijdens het laden en lossen.

Alle isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

Alle isolatiezakken zijn op maat te bestellen

Alle isolatiezakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak bestellen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken offertes aanvragen

Wij hebben kwalitatieve, geïsoleerde isolatiezakken voor eenmalig gebruik en zorgt dat warme of koude waren veilig bij uw klanten bezorgd zullen worden.

Alle koelzakken worden geleverd met een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze isolatiezakken de perfecte zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het transport van andere temperatuurgevoelige waren.

De thermische isolatiezak zorgt voor ideale isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatiezak wordt als thermo zak gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde waren om de waren tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatie koelzakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Kan worden voorzien van jouw merk

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatiezakken en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van etenswaren voor transport

De juiste verpakking voor uw etenswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze isolatiezakken zijn bedacht voor de verzending van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatiezakken worden toegepast in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed is afgesloten en de producten voor meerdere uren koud blijven. Het is aangeraden om de isolatiezakken met een gel-pack te combineren om een lange koel duur te kunnen garanderen.

Onze isolatiezakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, farmaceutische en medische producten. De isolatiezak werkt ook heel goed om insuline, vaccins en specimen gedurende langere tijd koud te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Utrecht

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. Veel vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht blootgesteld worden. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf het moment dat zij worden geproduceerd tot het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van ten minste 7 procent van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer aanzienlijk verslechterd.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel koelzakken) voor geconditioneerd vervoer

Wat is geconditioneerd transport?

Het verzenden van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Bovendien kan luchtvracht worden getransporteerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke waren die kunnen bederven te kunnen garanderen.

Gekoeld vervoer houdt meestal in dat gedurende het vervoer een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek is veel gecompliceerder. Wanneer waren in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen vaak op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In een aantal kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook inhouden dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hoge temperaturen. Sommige logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te vervoeren die op hoge temperatuur bewaard moeten worden.

Isolatie koelzakken Voor Transport

10 producten die vervoer met isolatiezakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatie koelzak Voor Diepvriesproducten

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesproducten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in prachtige staat aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeibare stoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze bulk vloeibare stoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met isolatiezakken

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in gekoelde wagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke producten met isolatiezakken

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak Offerte Ontvangen

Uw isolatiezak prijsopgave in 1 werkdag in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de waren de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, hebben als doel dat het vervoer van waren veilig kan gebeuren. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van producten verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de gewenste temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke waren in kwestie.

Vervoerde bederfelijke waren worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of koud. Wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien veel producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de correcte manier zal worden verplaatst.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.