Koelzakken Bestellen

Koelzakken Kopen voor Soesterberg - Kwalitatieve koelzakken

Koelzakken Bestellen in Soesterberg Utrecht

Wij zijn een NL producent van koelzakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Soesterberg, maar ook in Zeist, Bilthoven, Soest, De Bilt, Amersfoort, Bunnik, Odijk, Doorn, Woudenberg, Baarn.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

De koelzakken bestaan uit meerdere lagen

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze koelzakken zijn waterbestendig 

Onze koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze koelzakken beschermen uw spullen tijdens het laden en lossen.

Onze koelzakken zijn sterk reflecterend 

Onze koelzakken zijn op maat te bestellen

Onze koelzakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Koelzak kopen nu met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw koelzak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken kopen

Bij Koelzakken.nl hebben wij hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude goederen veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden voorzien van een handopening en een eenvoudig te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het transport van andere temperatuurgevoelige goederen.

De thermische isolatiezak zorgt voor de beste isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. Deze koelzak wordt als thermo zak gebruikt voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde goederen met als doel de goederen tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden gebruikt voor geconditioneerd transport. De goederen worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Zorgt voor >24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Te gebruiken als marketingmiddel

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat de verpakking er bij elke stap geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken om ervoor te zorgen dat uw logo in beeld blijft.

Het verpakken van voedingsmiddelen voor verzending

Het correct verpakken van uw voedingsmiddelen is een enorm belangrijke investering, omdat deze de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn speciaal gemaakt voor transport van temperatuur gecontroleerde vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden ingezet in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak niet lekt, goed is afgesloten en de waren voor meerdere uren koud gehouden worden. Wij raden aan de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een lange koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het transporteren van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische waren. De koelzak werkt ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen voor een langere tijd koud te houden.

Koelzak Kopen in Soesterberg

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te vervoeren en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen, schokken en licht. Veel vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht blootgesteld worden. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat deze vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat deze vaccins worden ingezet. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werkzaamheid van minimaal zeven procent van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport aanzienlijk achteruit gaat.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (of isolatiezakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het versturen van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Bovendien kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke goederen die kunnen bederven te garanderen.

Koeltransport betekent meestal dat gedurende transport een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer goederen in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een specifieke temperatuur worden gehouden. In enkele gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Enkele logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te vervoeren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die transport met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Diepvriesproducten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesproducten en verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de benodigde staat op de plaats van bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker indien deze een inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koelzakken, ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze kaarsen zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten bij transport van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Vervoer Verf met koelzakken

Om haar integriteit te behouden, moet dus ook verf in koelvrachtwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met koelzakken

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u dit laatste item op deze lijst bijzonder vindt, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Ookal wordt een koelwagen veel gebruikt om producten gekoeld te bewaren, kan hij ook worden gebruikt om lucht op te warmen. Reefers kunnen worden gebruikt om waren die kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen als het koud is en om de goederen koel of op nodige temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Koelzak Offerte Ontvangen

Uw koelzak offerte binnen 1 dag in uw mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek vereist om te zorgen dat de goederen de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het transport van goederen veilig kan gebeuren. Indien juist uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Vervoerde bederfelijke waren worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat de meeste fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in stand wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste methode wordt verplaatst.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer diverse keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, kan dat een negatieve impact hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.