Thermozakken Bestellen

Koop in Nederland geproduceerde koelzakken Soest Utrecht

Thermozakken Kopen voor Soest

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Soest, maar ook in Baarn, Amersfoort, Zevenhuizen, Soesterberg, Zandvoort, Eemnes, Laren, Bilthoven, Hilversum, Zeist.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

Onze koelzakken bestaan uit meerdere lagen

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Alle koelzakken beschermen de goederen tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken zijn op maat te bestellen

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In maar liefst 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermozak kopen met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw thermozak bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment van kwaliteit voorziene, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en u helpt om koude of warme producten veilig bij uw klanten te bezorgen.

Iedere koelzak wordt geleverd met een geïntegreerde handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze koelzakken de meest gekozen zakken zijn voor levering en transport van warme of koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden ingezet.

Gebruik voor ideale isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én de thermische isolatiezakken zijn tevens te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. De thermozak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Thermozakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Voor >24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Inzetbaar als marketingmiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw merk goed zichtbaar is.

Voedingswaren verpakken voor verzending

De juiste verpakking voor uw voedingsmiddelen is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze koelzakken zijn gemaakt voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat de thermozak lekvrij, goed is afgesloten en de producten urenlang koel blijven. Het is aangeraden om de koelzakken met een ice-pack te combineren om een lange koeltijd te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn zeer geschikt voor de distributie van levensmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische producten. De thermozak werkt tevens ook uitstekend om insuline en vaccins gedurende langere periode koel te houden.

Thermozak Kopen in Soest

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en ze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen. Veel vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen als zij worden ingevroren, verhit of aan zonlicht blootgesteld worden. Het word aangeraden om deze vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf dat deze vaccins worden geproduceerd tot aan het moment dat deze vaccins worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van ten minste zeven procent van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens vervoer behoorlijk achteruit gaat.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (ook wel thermozakken) voor geconditioneerd vervoer

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het transporteren van producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van producten die kunnen bederven te kunnen garanderen.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat gedurende vervoer een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Wanneer producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan moeten de goederen meestal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In een aantal gevallen kan het zijn dat een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Diverse logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te verplaatsen die op hoge temperatuur bewaard moeten worden.

Thermozakken Voor Transport

10 goederen die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Thermozak Voor Diepvriesgoederen

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesgoederen en verse goederen bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in de gewenste staat arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat ze verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de ongewenste omstandigheden, dus eens ze geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Thermozakkenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten voor vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met koelzakken

Indien u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke goederen zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In maar liefst 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermozak Offerte Ontvangen

Uw thermozak offerte binnen 1 dag in de email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermozakken Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de producten de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van producten veilig kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. En aangezien in een ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of te koud. En wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Bij vervoer van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld voedsel, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis diverse malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Thermozakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.