Koelzakken Bestellen

Koelzakken Bestellen Odijk - In 1 dag prijsopgave ontvangen per email

Koelzakken Kopen voor Odijkprovincie Utrecht

Wij zijn een NL producent van isolatiezakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Odijk, maar ook in Bunnik, Zeist, Houten, De Bilt, Doorn, Heemstede, Soesterberg, Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Koelzakken

Onze isolatiezakken bestaan uit meerdere lagen

Onze isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze isolatiezakken zijn waterbestendig 

Onze isolatiezakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze isolatiezakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

Onze isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

Onze isolatiezakken zijn op maat te bestellen

Onze isolatiezakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie koelzak kopen met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken kopen

Wij hebben in ons assortiment kwalitatieve, geïsoleerde isolatiezakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en u helpt om koude of warme waren veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden voorzien van een geïntegreerde opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende sluiting, waardoor onze isolatiezakken de perfecte zakken zijn voor levering en transport van warme of koude voedingsmiddelen. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van voedingsmiddelen, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige waren.

De koelzak zorgt voor ideale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De isolatiezak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Zorgt voor >24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Inzetbaar als reclamemiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat uw verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatiezakken en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van voedsel voor verzending

De benodigde verpakking voor uw voedsel is een onmisbare investering, omdat de verpakking de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u ook vooral de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze isolatiezakken zijn speciaal gemaakt voor transport van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatiezakken worden toegepast in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatiezak lekvrij, goed is afgesloten en de goederen voor meerdere uren koud blijven. Het is aangeraden om de isolatiezakken met een ice-pack te combineren om een langere koeltijd te verkrijgen.

Onze isolatiezakken zijn zeer geschikt voor het transporteren van etenswaren (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, farmaceutische en medische goederen. De isolatiezak werkt tevens ook heel goed om insuline, vaccins en specimen gedurende langere tijd koud te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Odijk

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Sommige isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf dat deze vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat deze vaccins worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de werkzaamheid van ten minste zeven procent van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport aanzienlijk minder wordt.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel koelzakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het verzenden van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke waren die kunnen bederven te kunnen verzekeren.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat tijdens transport een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Als waren in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen veelal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In enkele gevallen kan het zijn dat een smal temperatuurbereik zal worden aangewezen.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hoge temperaturen. Diverse logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te verplaatsen die boven een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen.

Koelzakken Voor Transport

10 goederen die transport met isolatiezakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie koelzak Voor Diepvriesgoederen

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesgoederen en verse goederen bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de benodigde staat op haar bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker indien deze iets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Koelzakken, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. De kaarsen zijn immers gemaakt om te kunnen smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten voor transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met isolatiezakken

Om haar integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met isolatiezakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, wanneer u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het laatste product op deze lijst een beetje opmerkelijk vindt, maar kauwgom kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een koelvrachtwagen veelal wordt gebruikt om goederen gekoeld te bewaren, kan hij ook worden gebruikt om lucht op te warmen. Reefers kunnen worden gebruikt om goederen die kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen in de winter en om deze producten koel of op exacte temperatuur te houden.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie koelzak Prijsopgave Aanvragen

Uw isolatiezak prijsopgave in uiterlijk een werkdag in uw email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek vereist om te zorgen dat de waren de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het transport van waren zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van goederen verlengen met soms wel jaren.
Het is van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. En aangezien in een dergelijke ”keten” talrijke schakels betrokken zijn, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten zijn niet meer bruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde goederen produceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en volgens de correcte methode wordt verplaatst.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verschillende keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters moeten bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.