Koelzakken Bestellen

Koelzakken - Kwalitatieve Koelzakken Offertes Odijk Utrecht

Koelzakken Kopen in Odijk Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van thermozakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Odijk, maar ook in Bunnik, Zeist, Houten, De Bilt, Doorn, Heemstede, Soesterberg, Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein.

koelzakken kopen

Eigenschappen van onze Koelzakken

Onze thermozakken bestaan uit meerdere lagen

Onze thermozakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze thermozakken zijn waterbestendig 

Onze thermozakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze thermozakken beschermen de goederen tijdens het laden en lossen.

Onze thermozakken zijn sterk reflecterend 

Onze thermozakken worden op maat gemaakt

Onze thermozakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatiezakken bestellen met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatie koelzak bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken kopen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde thermozakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude goederen veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfklevende afdichting, waardoor onze thermozakken de beste zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. De koelzak  kan voor zowel etenswaren, als andere temperatuurgevoelige goederen worden toegepast.

Gebruik voor ideale isolatie tijdens transport onze isolatiezakken én deze isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatie koelzak wordt ingezet als thermische zak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde goederen met als doel de goederen tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De goederen worden beschermd tegen temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Geeft voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Kan worden voorzien van eigen logo

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat uw verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze thermozakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw logo in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor verzending

De juiste verpakking voor uw voedingswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Gebruik ook vooral de juiste containers en koelmiddelen. Onze thermozakken zijn ontworpen voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De thermozakken worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatie koelzak niet lekt, goed afgesloten is en de producten voor meerdere uren koel blijven. Het is aangeraden om de thermozakken met een gel-pack te gebruiken om een lange koeltijd te kunnen garanderen.

Onze thermozakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van levensmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, farmaceutische en medische producten. De isolatie koelzak werkt ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere tijd koel te houden.

Isolatiezakken Kopen in Odijk

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele thermozakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te verzenden en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. Veel vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen wanneer deze worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat de vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat de vaccins worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van minimaal zeven procent van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer behoorlijk minder wordt.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel isolatiezakken) voor gekoeld vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van producten die in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Tevens kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van producten die te verzekeren.

Koeltransport betekent meestal dat tijdens het vervoer een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek is veel gecompliceerder. Als goederen in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat de goederen meestal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In sommige kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Er zijn sommige logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om goederen te vervoeren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die vervoer met thermozakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatiezakken Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederferlijk voedsel, zoals diepvriesproducten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op zijn bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met thermozakken

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alsiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken vervoerd worden

Als u wilt dat bloemen in perfecte staat arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Koelzakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen zijn immers ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met thermozakken

Om haar integriteit te behouden, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met thermozakken

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Mogelijk vindt u dit laatste item op de lijst opmerkelijk, echter kan dit product een nachtmerrie worden als het niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Ookal wordt een koelvrachtwagen vaak gebruikt om producten koel te bewaren, kan de koelvrachtwagen ook gebruikt worden om de lucht op te warmen. Reefers kunnen gebruikt worden om bederfelijke goederen vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om deze items koel of op gewenste temperatuur te houden.

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatiezakken Prijsopgave Ontvangen

Uw isolatie koelzak prijsopgave in 1 werkdag in de mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om ervoor te zorgen dat de goederen de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het vervoer van goederen zo veilig mogelijk gebeurt. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met soms wel jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een ”keten” behoorlijk veel schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke goederen in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten worden onbruikbaar wanneer een schakel faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. Wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat de meeste fabrikanten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten produceren, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste methode zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport diverse keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.