Thermozakken Kopen

Thermozakken - Kwalitatieve Thermozakken Aanschaffen voor Nieuwegein Utrecht

Thermozakken Bestellen in Nieuwegeinregio Utrecht

Wij zijn een NL producent van koelzakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Nieuwegein, maar ook in Heemstede, Vianen, Houten, IJsselstein, Utrecht, Bunnik, Veldhuizen, Heeswijk, Odijk, Sluis.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

Onze koelzakken zijn gemaakt uit

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze koelzakken zijn waterbestendig 

Onze koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze koelzakken beschermen uw producten tijdens het laden en lossen.

Onze koelzakken zijn sterk reflecterend 

Onze koelzakken zijn op maat te bestellen

Onze koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermozak bestellen met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw thermo zak bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken bestellen

Wij hebben van kwaliteit voorziene, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude producten veilig bij uw klanten af te leveren.

Elke koelzak wordt voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de perfecte zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van warme of koude voedingsmiddelen. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingsmiddelen, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige producten.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze isolatiezakken én de isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze thermo zak wordt als thermo zak gebruikt voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen te beschermen.

Thermozakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Zorgt voor >24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Inzetbaar als reclamemiddel

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van voedingsmiddelen voor transport

De juiste verpakking voor uw voedingsmiddelen is een enorm belangrijke investering, omdat deze de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze koelzakken zijn ontworpen voor het versturen van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden ingezet in bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken hebben een gemakkelijke sluiting, zodat de thermo zak lekvrij, goed is afgesloten en de waren voor meerdere uren koel gehouden worden. Wij raden aan de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een langere koel duur te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van levensmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische waren. De thermo zak werkt ook uitstekend om insuline en vaccins voor een langere periode koel te houden.

Thermozak Kopen in Nieuwegein

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen als deze worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf dat zij vervaardigd worden tot het moment dat zij worden ingezet. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van minimaal 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens vervoer behoorlijk achteruit gaat.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (ook wel koelzakken) voor gekoeld vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het versturen van waren die zouden in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van waren die zouden te kunnen verzekeren.

Gekoeld vervoer betekent meestal dat gedurende vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan moeten goederen meestal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In sommige gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Enkele logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te verplaatsen die boven een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard.

Thermozakken Voor Transport

10 producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Thermozak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de benodigde staat op haar bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker indien deze iets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivelproducten, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken vervoerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in prachtige staat arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Thermozakken, perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met koelzakken

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met koelzakken

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke goederen zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Thermozak Prijsopgave Ontvangen

Uw thermo zak offerte binnen maximaal 1 werkdag in uw email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermozakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te zorgen dat de producten de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van producten veilig kan gebeuren. Indien juist uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. En aangezien in een ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten zijn niet meer bruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren maken, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste methode wordt vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker bereikt, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Thermozakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.