Thermozakken Bestellen

Thermozakken Kopen Nieuwegein - In 1 dag offerte ontvangen per email

Thermozakken Kopen in Nieuwegein(Utrecht)

Wij zijn een NL producent van isolatiezakken en isolatiezakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Nieuwegein, maar ook in Heemstede, Vianen, Houten, IJsselstein, Utrecht, Bunnik, Veldhuizen, Heeswijk, Odijk, Sluis.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

Onze isolatiezakken zijn gemaakt van

Onze isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze isolatiezakken zijn waterbestendig 

Onze isolatiezakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze isolatiezakken beschermen de goederen tijdens het laden en lossen.

Onze isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

Onze isolatiezakken worden op maat gemaakt

Onze isolatiezakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak bestellen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken offerte aanvragen

Wij hebben in ons assortiment kwalitatieve, geïsoleerde isolatiezakken voor eenmalig gebruik en zorgt dat koude of warme producten veilig bij uw klanten bezorgd worden.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze isolatiezakken de beste zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van warme of koude voedingsmiddelen. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingsmiddelen, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige producten.

De koelzak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. Deze isolatiezak wordt als thermo zak gebruikt voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Thermozakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Bied voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt niet
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat de verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze isolatiezakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Het verpakken van etenswaren voor transport

De benodigde verpakking voor uw etenswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze isolatiezakken zijn bedacht voor de verzending van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De isolatiezakken worden gebruikt in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatiezak lekvrij, goed afgesloten is en de waren urenlang koud blijven. Het is aangeraden om de isolatiezakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een langere koel duur te kunnen garanderen.

Onze isolatiezakken zijn uitermate geschikt voor de distributie van etenswaren (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, farmaceutische en medische waren. De isolatiezak werkt ook uitstekend om insuline en vaccins gedurende langere tijd koud te houden.

Isolatie Koelzak Kopen in Nieuwegein

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Enkele isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid geheel of gedeeltelijk verliezen als deze worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Wij raden aan de vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf het moment dat de vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat de vaccins worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van minimaal 7% van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport fors achteruit gaat.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (of isolatiezakken) voor geconditioneerd transport

Wat is koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke producten die in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van bederfelijke producten die te kunnen garanderen.

Koeltransport houdt vaak in dat tijdens transport een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan moeten de goederen meestal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In enkele kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook inhouden dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hoge temperaturen. Enkele logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te verplaatsen die boven een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen.

Thermozakken Voor Transport

Goederen die transport met isolatiezakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie Koelzak Voor Diepgevroren producten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesgoederen en verse goederen bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op haar bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken een inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met isolatiezakken vervoerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in prachtige staat arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan bij verkeerde omstandigheden, dus eens deze geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Thermozakken, ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze kaarsen kunnen immers ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  zonder twijfel geen ruimte voor transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met isolatiezakken

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in koelwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met isolatiezakken

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u dit als laatst genoemde product op de lijst verassend vindt, maar dit product kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet temperatuur-gecontroleerd wordt vervoerd.

Alhoewel een koelwagen vaak wordt gebruikt om goederen gekoeld te houden, kan de koelwagen ook gebruikt worden om de lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers gebruikt worden om waren die kunnen bederven niet te laten bevriezen in de winter en om deze producten koel of op een exacte temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie Koelzak Prijsopgave Aanvragen

Uw isolatiezak offerte binnen maximaal 1 werkdag in de email . Gegarandeerd!

Thermozakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de producten de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, hebben als doel dat het transport van producten veilig kan gebeuren. Indien juist uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met soms wel jaren.
Het is van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. En aangezien in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels zijn betrokken, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke goederen worden onbruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Wanneer dit gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren produceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en volgens de correcte methode wordt verplaatst.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedsel, kan het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis diverse malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Thermozakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.