Isolatiezakken Bestellen

Koop in NL gefabriceerde isolatiezakken Houten Utrecht - In 24 uur prijsopgave ontvangen per email

Isolatiezakken Bestellen voor Houten(Utrecht)

Wij zijn een NL producent van isolatiezakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Houten, maar ook in Heemstede, Bunnik, Nieuwegein, Odijk, Vianen, Utrecht, Zeist, De Bilt, Culemborg, IJsselstein.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Isolatiezakken

De isolatiezakken bestaan uit meerdere lagen

De isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De isolatiezakken zijn waterbestendig 

De isolatiezakken hebben een goede temperatuurbeveiling

De isolatiezakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

De isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

De isolatiezakken zijn op maat te bestellen

De isolatiezakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie koelzak bestellen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Isolatiezakken als bescherming van uw producten

Isolatiezakken bestellen

Bij Koelzakken.nl hebben wij kwalitatieve, geïsoleerde isolatiezakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme producten veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden geleverd met een geïntegreerde handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze isolatiezakken de meest gekozen zakken zijn voor levering en transport van warme of koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden ingezet.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze koelzakken én de koelzakken zijn tevens te verkrijgen in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De koelzak wordt ingezet als thermo zak voor opslag en transport van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatiezakken worden gebruikt voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Meer dan 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Te gebruiken als promotiemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze isolatiezakken en zorgen dat uw logo zichtbaar blijft.

Het verpakken van voedsel voor transport

De juiste verpakking voor uw voedsel is een belangrijke investering, omdat de verpakking de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze isolatiezakken zijn speciaal gemaakt voor de verzending van temperatuur gecontroleerde vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De isolatiezakken worden gebruikt in bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak niet lekt, goed is afgesloten en de waren urenlang koud gehouden worden. Wij raden aan de isolatiezakken met een bevroren gel pack te combineren om een lange koeltijd te kunnen garanderen.

Onze isolatiezakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van levensmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische waren. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koud te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Houten

Isolatiezakken

Isolatiezakken voor medisch gebruik

Enkele isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen als deze worden ingevroren, verwarmd of aan zonlicht blootgesteld worden. Het word aangeraden om de vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf het moment dat zij worden geproduceerd tot aan het moment dat zij worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van ten minste 7% van de voor temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport aanzienlijk minder wordt.

Isolatiezakken Voor Transport

Isolatiezakken (ook wel koelzakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het transporteren van waren die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

Isolatiezakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan luchtvracht worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van waren die te kunnen verzekeren.

Koeltransport houdt meestal in dat tijdens transport een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als producten in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een specifieke temperatuur gehouden worden. In enkele gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij hoge temperaturen. Er bestaan diverse logistieke bedrijven die gekoelde transportdiensten aanbieden om goederen te vervoeren die op hoge temperatuur opgeslagen moeten worden.

Isolatiezakken Voor Transport

Goederen die transport met isolatiezakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie koelzak Voor Diepvriesgoederen

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepvriesproducten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in de gewenste staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Isolatiezakken, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De producten zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Vervoer Verf met isolatiezakken

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met isolatiezakken

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, zodra u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u het als laatst genoemde product op de lijst schokkend vindt, maar dit item kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Ookal wordt een gekoelde wagen veel gebruikt om goederen koel te bewaren, kan de gekoelde wagen ook worden gebruikt om lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers worden gebruikt om waren die kunnen bederven niet te laten bevriezen in de winter en om de items koel of op gewenste temperatuur te behouden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Isolatie koelzak Offerte Aanvragen

Uw koelzak offerte in maximaal 24 uur in uw email ontvangen. Gegarandeerd!

Isolatiezakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om te verzekeren dat de producten de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te verwezenlijken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het transport van producten veilig kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms wel jaren.
Het is van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de supply chain de optimale temperatuur behoudt. En omdat in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. Wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Aangezien veel fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de correcte methode zal worden verplaatst.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, kan het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verschillende malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.

Isolatiezakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.