Koelzakken Kopen

Koelzakken Aanschaffen Houten Utrecht - Kwalitatieve thermo zakken

Koelzakken Kopen voor Houten

Wij zijn een lokale producent van thermo zakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Houten, maar ook in Heemstede, Bunnik, Nieuwegein, Odijk, Vianen, Utrecht, Zeist, De Bilt, Culemborg, IJsselstein.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Koelzakken

Onze thermo zakken zijn gemaakt uit

Onze thermo zakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De thermo zakken zijn waterbestendig 

De thermo zakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De thermo zakken beschermen de spullen tijdens het laden en lossen.

De thermo zakken zijn sterk reflecterend 

De thermo zakken worden op maat gemaakt

De thermo zakken  beschermen tegen diefstal tijdens het transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak bestellen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken bestellen

Bij Koelzakken.nl hebben wij hoogwaardige, geïsoleerde thermo zakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat koude of warme producten veilig bij uw klanten bezorgd worden.

Alle koelzakken worden geleverd met een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze thermo zakken de beste zakken zijn voor levering en transport van warme of koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden ingezet.

De isolatiezak zorgt voor ideale isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. De isolatiezak wordt ingezet als thermo zak voor opslag en transport van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze thermo zakken om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Voedingswaren verpakken voor verzending

De juiste verpakking voor uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat deze de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze thermo zakken zijn speciaal gemaakt voor transport van temperatuur gecontroleerde vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De thermo zakken worden gebruikt in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatiezak lekvrij, goed afgesloten is en de waren urenlang koel blijven. Het is aangeraden om de thermo zakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een langere koeltijd te kunnen garanderen.

Onze thermo zakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatiezak werkt tevens ook heel goed om insuline, vaccins en specimen voor een langere periode koel te houden.

Koelzak Kopen in Houten

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Sommige thermo zakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen. De meeste vaccinaties zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden ingevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat zij worden geproduceerd tot aan het moment dat zij worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van minimaal zeven procent van de voor temperatuurgevoelige medische goederen tijdens het transport aanzienlijk minder wordt.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld transport

Wat betekent gekoeld transport?

Het verzenden van waren die in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld transport.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan vracht per vliegtuig worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van waren die te kunnen garanderen.

Geconditioneerd transport betekent meestal dat gedurende het transport een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een specifieke temperatuur gehouden worden. In sommige kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hoge temperaturen. Er bestaan diverse logistieke bedrijven die gekoelde transportdiensten aanbieden om goederen te vervoeren die op hoge temperatuur moeten worden opgeslagen.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die transport met thermo zakken voor temperatuurregeling vereisen

Koelzak Voor Diepvriesgoederen

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesproducten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op zijn bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met thermo zakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in de gewenste staat arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken in de verkeerde omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te behouden om de levensduur te verlengen.

Koelzakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte voor het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met thermo zakken

Voor het behouden van haar integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met thermo zakken

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Offerte Ontvangen

Uw isolatiezak offerte in maximaal een werkdag in de email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koelzakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te garanderen dat de producten de eindconsument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het transport van producten zo veilig mogelijk gebeurt. Indien correct uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms wel jaren.
Het is van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur behoudt. En aangezien in een ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of koud. Wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat de meeste producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren maken, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en op de juiste manier wordt verplaatst.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het transport van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verschillende malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker bereikt, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.