Isolatiezakken Bestellen

Koop in NL geproduceerde koelzakken Heemstede - In 1 dag offerte ontvangen per email

Isolatiezakken Bestellen in Heemstede(Utrecht)

Wij zijn een lokale producent van koelzakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Heemstede, maar ook in Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Bunnik, IJsselstein, Odijk, Veldhuizen, De Bilt, Zeist.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatiezakken

Onze koelzakken bestaan uit meerdere lagen

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Alle koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken zijn op maat te bestellen

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Isolatiezakken als bescherming van uw producten

Isolatiezakken kopen

Bij Koelzakken.nl hebben wij kwalitatieve, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat koude of warme producten veilig bij uw klanten bezorgd worden.

Alle koelzakken worden voorzien van een handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende sluiting, waardoor onze koelzakken de perfecte zakken zijn voor toepassingen zoals levering en transport van warme of koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het transport van andere temperatuurgevoelige producten.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én de thermische isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. Deze koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatiezakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Bied voor meer dan 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Geen lekkage
  • Inzetbaar als promotiemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat uw verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van etenswaren voor transport

Het juist verpakken van uw etenswaren is een onmisbare investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn bedacht voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke producten waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden ingezet in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak lekvrij, goed afgesloten is en de waren voor meerdere uren koud gehouden worden. Wij raden aan de koelzakken met een gel-pack te gebruiken om een lange koeltijd te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn zeer geschikt voor het transporteren van levensmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, farmaceutische en medische waren. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koud te houden.

Koelzak Kopen in Heemstede

Isolatiezakken

Isolatiezakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen wanneer deze worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. Wij raden aan de vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf dat zij geproduceerd worden tot aan het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de werking van ten minste 7% van de voor temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport fors minder wordt.

Isolatiezakken Voor Transport

Isolatiezakken (of koelzakken) voor geconditioneerd transport

Wat is koeltransport?

Het versturen van waren die zouden in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Isolatiezakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van waren die zouden te verzekeren.

Geconditioneerd transport betekent meestal dat gedurende transport een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan moeten de goederen veelal op een gewenste temperatuur gehouden worden. In enkele gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Er zijn enkele logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te vervoeren die warm of heet moeten worden bewaard.

Isolatiezakken Voor Transport

10 goederen die transport met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, voedsel dat kan bederven, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral alsiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk bij onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatiezakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  zeker geen ruimte bij transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met koelzakken

Om haar integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke producten met koelzakken

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, wanneer u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Misschien vindt u dit als laatst genoemde product op de lijst een beetje schokkend, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een koelwagen vaak wordt gebruikt om goederen gekoeld te bewaren, kan de koelwagen ook gebruikt worden om de lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers gebruikt worden om bederfelijke producten vooral niet te laten bevriezen in de winter en om de producten koel of op een gewenste temperatuur te behouden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Prijsopgave Ontvangen

Uw koelzak prijsopgave in uiterlijk 1 dag in uw email bezorgd. Gegarandeerd!

Isolatiezakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om ervoor te zorgen dat de producten de eindgebruiker in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het transport van producten veilig gebeurt. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de supply chain de gewenste temperatuur behoudt. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” talrijke schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten zijn niet meer bruikbaar wanneer een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of koud. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot forse verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat behoorlijk veel producenten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren produceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en volgens de correcte methode wordt vervoerd.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een negatief effect hebben op de eindconsument haar gezondheid.

Isolatiezakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.