Koelzakken Kopen

Koop in NL gefabriceerde isolatie koelzakken voor Heemstede Utrecht - In een dag prijsopgave ontvangen per email

Koelzakken Kopen in Heemstede Utrecht

Wij zijn een lokale producent van isolatie koelzakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Heemstede, maar ook in Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Bunnik, IJsselstein, Odijk, Veldhuizen, De Bilt, Zeist.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

Onze isolatie koelzakken bestaan uit meerdere lagen

Onze isolatie koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De isolatie koelzakken zijn waterbestendig 

De isolatie koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

De isolatie koelzakken beschermen de spullen tijdens het laden en lossen.

De isolatie koelzakken zijn sterk reflecterend 

De isolatie koelzakken zijn op maat te bestellen

De isolatie koelzakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak bestellen met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw isolatie koelzak bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken kopen

Wij hebben in ons assortiment kwalitatieve, geïsoleerde isolatie koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme producten veilig bij uw klanten af te leveren.

Iedere koelzak wordt geleverd met een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze isolatie koelzakken de beste zakken zijn voor levering en transport van warme of koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige producten.

De koelzak zorgt voor ideale isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De isolatie koelzak wordt als thermische zak gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Kan worden voorzien van eigen logo

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat uw verpakking er bij elke stap memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatie koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Het verpakken van voedsel voor transport

Het correct verpakken van uw voedsel is een onmisbare investering, omdat deze de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook vooral de juiste containers en koelmiddelen. Onze isolatie koelzakken zijn gemaakt voor het transporteren van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatie koelzakken worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatie koelzak niet lekt, goed is afgesloten en de waren urenlang koel blijven. Wij raden aan de isolatie koelzakken met een gel-pack te gebruiken om een langere koel duur te kunnen garanderen.

Onze isolatie koelzakken zijn uitermate geschikt voor de distributie van voedingsmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatie koelzak werkt ook heel goed om insuline en vaccins gedurende langere periode koel te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Heemstede

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Sommige isolatie koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te vervoeren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen als zij worden ingevroren, verwarmd of aan fel zonlicht blootgesteld worden. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf dat zij geproduceerd worden tot het moment dat zij worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van ten minste zeven procent van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens vervoer fors minder wordt.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel koelzakken) voor gekoeld vervoer

Wat betekent gekoeld vervoer?

Het transporteren van waren die zouden in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld vervoer.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan luchtvracht worden getransporteerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van waren die zouden te garanderen.

Gekoeld vervoer houdt meestal in dat gedurende vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als producten in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat de goederen vaak op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In een aantal gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij hoge temperaturen. Diverse logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te transporteren die op hoge temperatuur bewaard moeten worden.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die vervoer met isolatie koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie koelzak Voor Diepgevroren producten

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederferlijk voedsel, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op haar bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatie koelzakken

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker alsiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Zuivel, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in de gewenste staat aankomen op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus zodra ze geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het transport te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koelzakken, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk gemaakt om te smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten voor vervoer van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare middelen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Transporteer Verf met isolatie koelzakken

Om haar integriteit te behouden, moet verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met isolatie koelzakken

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, wanneer u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl per email

In maar liefst 92% van de Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol gebleken

Isolatie koelzak Offerte Aanvragen

Uw isolatie koelzak prijsopgave in uiterlijk een werkdag in de email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de producten de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van producten zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. En vooral omdat in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels zijn betrokken, moet elke schakel een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Vervoerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dus te warm of koud. Als dit toch gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat behoorlijk veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren maken, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig zal worden gecontroleerd en volgens de correcte manier zal worden verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.