Isolatie koelzakken Kopen

Koop in Nederland gefabriceerde thermozakken voor Doorn - Binnen een dag prijsopgave ontvangen per email

Isolatie koelzakken Kopen in Doorn

Wij zijn een lokale producent van thermozakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Doorn, maar ook in Leersum, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Odijk, Amerongen, Zeist, Soesterberg, Bunnik, Houten, Culemborg.

koelzakken kopen

Eigenschappen van onze Isolatie koelzakken

De thermozakken zijn gemaakt van

De thermozakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze thermozakken zijn waterbestendig 

Onze thermozakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze thermozakken beschermen uw spullen tijdens het laden en lossen.

Onze thermozakken zijn sterk reflecterend 

Onze thermozakken zijn op maat te bestellen

Onze thermozakken  beschermen tegen diefstal tijdens het transport

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Isolatiezakken kopen nu met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken offertes aanvragen

Wij hebben in ons assortiment van kwaliteit voorziene, geïsoleerde thermozakken voor eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude waren veilig bij uw klanten te bezorgen.

Elke koelzak wordt geleverd met een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende sluiting, waardoor onze thermozakken de beste zakken zijn voor toepassingen zoals levering en transport van zowel warme als koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige waren.

De koelzak zorgt voor de beste isolatie tijdens transport en is te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. Deze koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor opslag en transport van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatie koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekt niet
  • Te gebruiken als promotiemiddel

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een bedrukking op maat, zodat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze thermozakken en zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Voedsel verpakken voor transport

Het correct verpakken van uw voedsel is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze thermozakken zijn ontworpen voor transport van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De thermozakken worden toegepast in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermische koelzakken hebben een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak niet lekt, goed afgesloten is en de goederen urenlang koel gehouden worden. Wij raden aan de thermozakken met een ice-pack te gebruiken om een lange koel duur te kunnen garanderen.

Onze thermozakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische goederen. De koelzak werkt tevens ook heel goed om insuline, vaccins en specimen voor een langere periode koel te houden.

Isolatiezakken Kopen in Doorn

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele thermozakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te vervoeren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccins zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid geheel of gedeeltelijk verliezen wanneer zij worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf het moment dat zij worden vervaardigd tot aan het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werkzaamheid van ten minste 7 procent van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens het vervoer aanzienlijk minder wordt.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (of thermozakken) voor gekoeld vervoer

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het versturen van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men geconditioneerd transport.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van bederfelijke waren die kunnen bederven te kunnen garanderen.

Geconditioneerd transport betekent vaak dat tijdens het vervoer een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als waren in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat de goederen vaak op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In enkele gevallen kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Sommige logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om goederen te transporteren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Goederen die vervoer met thermozakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatiezakken Voor Diepvriesgoederen

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepgevroren producten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de benodigde staat op de plaats van bestemming aan te komen voor de eindgebruiker.

Vervoer Dranken met thermozakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan bij ongewenste omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met thermozakken

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in koelwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met thermozakken

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Misschien vindt u het laatste item op de lijst een beetje verassend, maar dit product kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als kauwgom niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een koelvrachtwagen meestal wordt gebruikt om goederen koel te houden, kan de koelvrachtwagen ook worden gebruikt om de lucht op te warmen. Reefers kunnen worden gebruikt om goederen die kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om de items koel of op exacte temperatuur te behouden.

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Isolatiezakken Prijsopgave Aanvragen

Uw koelzak prijsopgave binnen maximaal 1 dag in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek vereist om ervoor te zorgen dat de waren de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van waren zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van goederen verlengen met soms wel jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de supply chain de gewenste temperatuur handhaaft. En aangezien in een dergelijke ”keten” talrijke schakels betrokken zijn, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke waren in kwestie.

Vervoerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar wanneer één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. Wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Aangezien de meeste fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde goederen fabriceren, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste manier wordt verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker bereikt, dan zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.