Isolatie koelzakken Bestellen

Isolatie koelzakken Prijsopgaven De Bilt - In Nederland gefabriceerde isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken Kopen voor De Biltprovincie Utrecht

Wij zijn een NL producent van isolatie koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in De Bilt, maar ook in Bilthoven, Zeist, Utrecht, Bunnik, Odijk, Soesterberg, Houten, Heemstede, Soest, Veldhuizen.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatie koelzakken

De isolatie koelzakken zijn gemaakt van

De isolatie koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De isolatie koelzakken zijn waterbestendig 

De isolatie koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De isolatie koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

De isolatie koelzakken zijn sterk reflecterend 

De isolatie koelzakken zijn op maat te bestellen

De isolatie koelzakken  beschermen tegen diefstal

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol

Isolatie koelzak kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment van kwaliteit voorziene, geïsoleerde isolatie koelzakken voor eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude waren veilig bij uw klanten af te leveren.

Iedere koelzak wordt voorzien van een geïntegreerde handopening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze isolatie koelzakken de perfecte zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van zowel warme als koude voedingsmiddelen. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van voedingsmiddelen, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige waren.

De isolatiezak zorgt voor de beste isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. De isolatiezak wordt ingezet als thermische zak voor opslag en transport van geconditioneerde waren om de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatie koelzakken worden toegepast voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Meer dan 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Ook in te zetten als promotiemiddel

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatie koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Het verpakken van etenswaren voor verzending

Het juist verpakken van uw etenswaren is een belangrijke investering, omdat de verpakking de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze isolatie koelzakken zijn gemaakt voor de verzending van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatie koelzakken worden gebruikt in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed is afgesloten en de goederen urenlang koel gehouden worden. Het is aangeraden om de isolatie koelzakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een lange koeltijd te kunnen garanderen.

Onze isolatie koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische goederen. De isolatiezak werkt tevens ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen voor een langere periode koel te houden.

Isolatie koelzak Kopen in De Bilt

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele isolatie koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te vervoeren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. Veel vaccinaties zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen wanneer deze worden bevroren, verwarmd of aan fel zonlicht blootgesteld worden. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius worden bewaard vanaf het moment dat deze vaccins geproduceerd worden tot het moment dat deze vaccins worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van minimaal 7 procent van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport behoorlijk minder wordt.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld transport

Wat is geconditioneerd transport?

Het verzenden van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men geconditioneerd transport.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van goederen die kunnen bederven te verzekeren.

Gekoeld transport betekent meestal dat tijdens transport een koele omgeving gehandhaafd wordt, maar gekoelde logistiek is veel gecompliceerder. Als waren in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden vervoerd dan moeten de goederen vaak op een specifieke temperatuur worden gehouden. In enkele kwesties kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Gekoeld transport kan ook inhouden dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hoge temperaturen. Er bestaan sommige logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te transporteren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Goederen die transport met isolatie koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatie koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesproducten en verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de benodigde staat op zijn bestemming te arriveren voor de consument.

Vervoer Dranken met isolatie koelzakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de levensduur te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De kaarsen zijn immers gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten bij transport van bulk vloeibare stoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Transporteer Verf met isolatie koelzakken

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met isolatie koelzakken

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Mogelijk vindt u dit als laatst genoemde product op de lijst een beetje verassend, echter kan dit item een nachtmerrie worden als het niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Ookal wordt een gekoelde wagen meestal gebruikt om producten gekoeld te bewaren, kan de gekoelde wagen ook gebruikt worden om de lucht op te warmen. Reefers kunnen gebruikt worden om bederfelijke producten niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om deze items koel of op een nodige temperatuur te houden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol

Isolatie koelzak Prijsopgave Aanvragen

Uw isolatiezak prijsopgave in 24 uur in uw mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek benodigd om te verzekeren dat de waren de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, zorgen ervoor dat het transport van waren zo veilig mogelijk kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van goederen verlengen met dagen, weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. En aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke waren in kwestie.

Vervoerde bederfelijke goederen worden onbruikbaar wanneer een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of koud. Wanneer dit toch gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde goederen fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en op de juiste methode zal worden vervoerd.

Als de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het transport van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindconsument zou bereiken, zou dat een negatieve impact hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.