Koelzakken Bestellen

Koelzakken - In Nederland Geproduceerde Koelzakken Kopen De Bilt

Koelzakken Bestellen voor De Bilt Utrecht

Wij zijn een lokale producent van isolatie koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in De Bilt, maar ook in Bilthoven, Zeist, Utrecht, Bunnik, Odijk, Soesterberg, Houten, Heemstede, Soest, Veldhuizen.

koelzakken kopen

Producteigenschappen van onze Koelzakken

De isolatie koelzakken zijn gemaakt van

De isolatie koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze isolatie koelzakken zijn waterbestendig 

Onze isolatie koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze isolatie koelzakken beschermen de producten tijdens het laden en lossen.

Onze isolatie koelzakken zijn sterk reflecterend 

Onze isolatie koelzakken zijn op maat te bestellen

Onze isolatie koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak bestellen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken bestellen

Bij Koelzakken.nl hebben wij hoogwaardige, geïsoleerde isolatie koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme waren veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden geleverd met een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze isolatie koelzakken de meest gekozen zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. De koelzak  kan voor zowel etenswaren, als andere temperatuurgevoelige waren worden toegepast.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze koelzakken én deze koelzakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De isolatiezak wordt ingezet als thermische zak voor opslag en transport van geconditioneerde waren met als doel de waren tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden gebruikt voor geconditioneerd transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de goederen veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Bied voor meer dan 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Kan worden voorzien van jouw merk

Ja, wij bieden bedrukking op maat om ervoor te zorgen dat de verpakking er bij elke stap memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze isolatie koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Het verpakken van voedingswaren voor transport

Het juist verpakken van uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat de verpakking de schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze isolatie koelzakken zijn ontworpen voor transport van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatie koelzakken worden toegepast in bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een eenvoudig te gebruiken sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed afgesloten is en de goederen urenlang koud blijven. Wij raden aan de isolatie koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een lange koel duur te verkrijgen.

Onze isolatie koelzakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van etenswaren (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische goederen. De isolatiezak werkt ook heel goed om insuline, vaccins en specimen voor een langere periode koud te houden.

Koelzak Kopen in De Bilt

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele isolatie koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen als zij worden ingevroren, verwarmd of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Wij raden aan de vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf het moment dat zij geproduceerd worden tot aan het moment dat zij worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van minimaal 7% van de temperatuurgevoelige medische goederen tijdens transport fors minder wordt.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (of thermozakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het versturen van goederen die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Bovendien kan vracht per vliegtuig worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om tijdige levering van goederen die te kunnen verzekeren.

Gekoeld transport houdt meestal in dat gedurende transport een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Wanneer waren in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen veelal op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In een aantal kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld transport kan ook inhouden dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hogere temperaturen. Er zijn sommige logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te verplaatsen die op hoge temperatuur moeten worden opgeslagen.

Koelzakken Voor Transport

Goederen die transport met isolatie koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, voedsel dat kan bederven, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Vervoer Dranken met isolatie koelzakken

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker indien deze iets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Koelzakken, perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De kaarsen zijn immers gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met isolatie koelzakken

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met isolatie koelzakken

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Offerte Aanvragen

Uw isolatiezak offerte in maximaal 24 uur in de email ontvangen. Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek nodig om ervoor te zorgen dat de waren de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of cold chain logistics genoemd, hebben als doel dat het transport van waren zo veilig mogelijk gebeurt. Indien goed uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van goederen verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleverketen de gewenste temperatuur handhaaft. En aangezien in een dergelijke ”keten” heel veel schakels zijn betrokken, moet iedere schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke waren in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren worden onbruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. En wanneer dit gebeurt, dan kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien behoorlijk veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde goederen fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de correcte methode wordt vervoerd.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld voldoen aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.