Isolatie koelzakken Kopen

Koop in Nederland gefabriceerde koelzakken Bunnik

Isolatie koelzakken Bestellen voor Bunnik Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bunnik, maar ook in Odijk, Zeist, Houten, De Bilt, Heemstede, Utrecht, Bilthoven, Soesterberg, Nieuwegein, Doorn.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatie koelzakken

Onze koelzakken zijn gemaakt uit

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Alle koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken worden op maat gemaakt

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Isolatiezakken kopen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatie koelzak kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken bestellen

Bij Koelzakken.nl hebben wij hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat warme of koude producten veilig bij uw klanten bezorgd zullen worden.

Iedere koelzak wordt voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de meest gekozen zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden ingezet.

Gebruik voor optimale isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én deze thermische isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De isolatie koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde producten met als doel de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatie koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Geeft voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt niet
  • Kan worden voorzien van jouw merk

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Het verpakken van voedingsmiddelen voor verzending

De benodigde verpakking voor uw voedingsmiddelen is een belangrijke investering, omdat de verpakking de mogelijke schade aan de buiten- en binnenkant beperkt. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze koelzakken zijn speciaal gemaakt voor de verzending van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden toegepast in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken zijn voorzien van een eenvoudig te gebruiken sluiting, zodat de isolatie koelzak niet lekt, goed afgesloten is en de waren voor meerdere uren koud gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een langere koeltijd te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het transporteren van levensmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatie koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline en vaccins voor een langere periode koud te houden.

Isolatiezakken Kopen in Bunnik

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te vervoeren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. De meeste vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen als deze worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht blootgesteld worden. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf dat zij worden geproduceerd tot het moment dat zij worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werkzaamheid van ten minste 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens vervoer fors minder wordt.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (of thermozakken) voor gekoeld vervoer

Wat betekent koeltransport?

Het versturen van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan luchtvracht worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van bederfelijke producten die kunnen bederven te garanderen.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat tijdens vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Wanneer producten in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan moeten de goederen vaak op een gewenste temperatuur worden gehouden. In enkele kwesties kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hoge temperaturen. Sommige logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te verplaatsen die boven een bepaalde temperatuur bewaard moeten worden.

Isolatie koelzakken Voor Transport

10 producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Isolatiezakken Voor Diepgevroren producten

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepgevroren producten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op zijn bestemming aan te komen voor de eindgebruiker.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alsiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat ze verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk bij ongewenste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De producten kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor vervoer van bulk vloeibare middelen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze bulk vloeibare middelen moeten gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met koelzakken

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Isolatiezakken Offerte Ontvangen

Uw isolatie koelzak offerte in maximaal een werkdag in uw mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek vereist om te garanderen dat de producten de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het vervoer van producten veilig gebeurt. Indien correct uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. Aangezien in een ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer ook maar één van deze schakels faalt en de temperatuur te warm of koud wordt, worden de getransporteerde bederfelijke producten onbruikbaar. Als dit gebeurt, kan dit leiden tot forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren produceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis diverse malen ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.