Koelzakken Bestellen

Koelzakken Kopen voor Bunnik - In een dag offerte ontvangen per email

Koelzakken Bestellen voor Bunnikprovincie Utrecht

Wij zijn een lokale producent van koelzakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bunnik, maar ook in Odijk, Zeist, Houten, De Bilt, Heemstede, Utrecht, Bilthoven, Soesterberg, Nieuwegein, Doorn.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

De koelzakken zijn gemaakt uit

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koelzakken zijn waterbestendig 

De koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De koelzakken beschermen de spullen tijdens het laden en lossen.

De koelzakken zijn sterk reflecterend 

De koelzakken worden op maat gemaakt

De koelzakken  beschermen tegen diefstal

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak bestellen met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken kopen

Wij hebben in ons assortiment kwalitatieve, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en zorgt dat warme of koude producten veilig bij uw klanten bezorgd worden.

Iedere koelzak wordt geleverd met een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende tape-sluiting, waardoor onze koelzakken de perfecte zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden ingezet als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het transport van andere temperatuurgevoelige producten.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze koelzakken én de koelzakken zijn tevens te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. De koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor opslag en transport van geconditioneerde producten met als doel de producten tegen externe temperaturen te beschermen.

Koelzakken worden gebruikt voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de producten veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Bied voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Kan worden voorzien van jouw merk

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat uw verpakking er bij elke stap geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo goed zichtbaar is.

Etenswaren verpakken voor verzending

Het juist verpakken van uw voedingsmiddelen is een enorm belangrijke investering, omdat de verpakking de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u ook vooral de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn ontworpen voor transport van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden gebruikt in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een eenvoudig te gebruiken sluiting, zodat de koelzak lekvrij, goed afgesloten is en de producten urenlang koel blijven. Wij raden aan de koelzakken met een ice-pack te combineren om een lange koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van etenswaren (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, farmaceutische en medische producten. De koelzak werkt ook heel goed om insuline en vaccins voor een langere periode koel te houden.

Koelzak Kopen in Bunnik

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccinaties zijn kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen wanneer zij worden bevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Wij raden aan de vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf dat de vaccins geproduceerd worden tot het moment dat de vaccins worden ingezet. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werkzaamheid van ten minste 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport aanzienlijk achteruit gaat.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel koelzakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van koeltransport

Het transporteren van producten die in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelcontainers op goederentreinen of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan vracht per vliegtuig worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van producten die te verzekeren.

Geconditioneerd transport houdt vaak in dat tijdens transport een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als producten in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden vervoerd dan moeten goederen vaak op een gewenste temperatuur worden gehouden. In een aantal gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij hogere temperaturen. Sommige logistieke ondernemingen bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te transporteren die boven een bepaalde temperatuur bewaard moeten worden.

Koelzakken Voor Transport

10 producten die transport met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op haar bestemming te arriveren voor de eindgebruiker.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivel, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de levensduur te verlengen.

Koelzakkenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij transport van bulk vloeibare middelen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeibare middelen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In 92 van de 100 Koelzak offertes is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Prijsopgave Ontvangen

Uw koelzak prijsopgave binnen 24 uur in de mailbox . Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de producten de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, zorgen ervoor dat het transport van producten zo veilig mogelijk gebeurt. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van producten verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de supply chain de gewenste temperatuur behoudt. En aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels zijn betrokken, moet iedere schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke waren zijn niet meer bruikbaar wanneer een schakel faalt: de temperatuur wordt dus te warm of te koud. En wanneer dit gebeurt, kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde producten maken, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de veiligheid en de gezondheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de correcte methode wordt verplaatst.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het transport van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters moeten bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.