Isolatiezakken Bestellen

Koop kwalitatieve koelzakken Bunnik

Isolatiezakken Kopen voor Bunnik Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bunnik, maar ook in Odijk, Zeist, Houten, De Bilt, Heemstede, Utrecht, Bilthoven, Soesterberg, Nieuwegein, Doorn.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatiezakken

Onze koelzakken zijn gemaakt uit

Onze koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Alle koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken worden op maat gemaakt

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens het transport

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Koelzak kopen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Isolatiezakken als bescherming van uw producten

Isolatiezakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme producten veilig bij uw klanten te bezorgen.

Alle koelzakken worden geleverd met een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de meest gekozen zakken zijn voor toepassingen zoals levering en transport van warme of koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige producten.

Gebruik voor de beste isolatie tijdens transport onze isolatiezakken én de isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten, maar ook kwaliteiten. De koelzak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor opslag en transport van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen te beschermen.

Isolatiezakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Meer dan 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Inzetbaar als promotiemiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er memorabel uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van voedsel voor verzending

Het correct verpakken van uw voedsel is een onmisbare investering, omdat de verpakking de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook vooral de juiste containers en koelmiddelen. Onze koelzakken zijn ontworpen voor de verzending van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke producten waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden toegepast in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken hebben een gemakkelijke sluiting, zodat de koelzak niet lekt, goed afgesloten is en de waren urenlang koud gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een bevroren gel pack te combineren om een lange koel duur te kunnen garanderen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor de distributie van etenswaren (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De koelzak werkt ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koud te houden.

Koelzak Kopen in Bunnik

Isolatiezakken

Isolatiezakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werkzaamheid verliezen wanneer deze worden ingevroren, verwarmd of aan fel zonlicht worden blootgesteld. De vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf dat zij geproduceerd worden tot het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de werkzaamheid van ten minste 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer fors minder wordt.

Isolatiezakken Voor Transport

Isolatiezakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld vervoer

Wat betekent koeltransport?

Het versturen van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

Isolatiezakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers op goederentreinen. Tevens kan luchtvracht worden getransporteerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van bederfelijke producten die kunnen bederven te garanderen.

Geconditioneerd transport houdt meestal in dat tijdens het vervoer een koele omgeving gehandhaafd wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Als producten in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan moeten de goederen meestal op een bepaalde temperatuur worden gehouden. In enkele kwesties kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Geconditioneerd transport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hoge temperaturen. Er zijn diverse logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te verplaatsen die op hoge temperatuur bewaard moeten worden.

Isolatiezakken Voor Transport

Goederen die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijk voedsel, zoals diepgevroren producten en verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op zijn bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker alsiets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Isolatiezakkenzijn ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten zijn immers gemaakt om te smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeistoffen. Bij het transporteren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in koelwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

De voorschriften moeten echt tot op de letter gevolgd worden, wanneer u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak prijsaanvragen zijn wij succesvol

Koelzak Offerte Ontvangen

Uw koelzak prijsopgave in een werkdag in uw mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatiezakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek vereist om er zeker van te zijn dat de producten de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het vervoer van producten zo veilig mogelijk kan gebeuren. Indien correct uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. Aangezien in een ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Als ook maar één van deze schakels faalt en de temperatuur te warm of te koud wordt, worden de getransporteerde bederfelijke producten niet bruikbaar. Wanneer dit toch gebeurt, dan kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat de meeste producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren produceren, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en op de correcte methode wordt verplaatst.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verscheidene malen ontdooit en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, dan kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.

Isolatiezakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.