Thermozakken Bestellen

Thermozakken - In NL Gefabriceerde Thermozakken Bestellen voor Bilthoven Utrecht

Thermozakken Bestellen voor Bilthoven Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van thermozakken en koelzakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bilthoven, maar ook in De Bilt, Zeist, Utrecht, Soesterberg, Bunnik, Odijk, Soest, Houten, Baarn, Heemstede.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

De thermozakken bestaan uit meerdere lagen

De thermozakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De thermozakken zijn waterbestendig 

De thermozakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De thermozakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

De thermozakken zijn sterk reflecterend 

De thermozakken worden op maat gemaakt

De thermozakken  beschermen tegen diefstal

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Isolatie Koelzak kopen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken bestellen

Wij hebben kwalitatieve, geïsoleerde thermozakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude producten veilig bij uw klanten af te leveren.

Alle koelzakken worden geleverd met een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-sluiting, waardoor onze thermozakken de beste zakken zijn voor toepassingen zoals levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden ingezet.

Gebruik voor de gewenste isolatie tijdens transport onze isolatiezakken én de isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatiezak wordt ingezet als thermische zak voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Thermozakken worden toegepast voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij kunnen rechtstreeks drukken op onze thermozakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw merk in beeld blijft.

Voedingswaren verpakken voor transport

Het correct verpakken van uw voedingswaren is een onmisbare investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze thermozakken zijn ontworpen voor het transporteren van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De thermozakken worden ingezet in bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermische koelzakken hebben een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed is afgesloten en de waren urenlang koud blijven. Het is aangeraden om de thermozakken met een bevroren gel pack te combineren om een langere koeltijd te verkrijgen.

Onze thermozakken zijn uitermate geschikt voor het transporteren van voedingsmiddelen (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De isolatiezak werkt ook heel goed om insuline, vaccins en specimen gedurende langere tijd koud te houden.

Isolatie Koelzak Kopen in Bilthoven

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Enkele thermozakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te vervoeren en ze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. De meeste vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht blootgesteld worden. Deze vaccins moeten bij een temperatuur van 2-8 °C worden bewaard vanaf dat deze vaccins geproduceerd worden tot het moment dat deze vaccins worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van minimaal zeven procent van de voor temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport fors verslechterd.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (of koelzakken) voor gekoeld transport

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van waren die zouden in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik gemaakt worden van koelcontainers of zelfs van koelvrachtwagens. Bovendien kan vracht per vliegtuig worden getransporteerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om tijdige levering van waren die zouden te garanderen.

Koeltransport betekent meestal dat gedurende transport een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In een aantal gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hogere temperaturen. Er bestaan enkele logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te verplaatsen die op hoge temperatuur moeten worden opgeslagen.

Thermozakken Voor Transport

10 producten die transport met thermozakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederferlijk voedsel, zoals diepvriesproducten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in uitstekende staat op zijn bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met thermozakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker alseen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Zuivel, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met koelzakken getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in de gewenste conditie arriveren op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat ze worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan bij ongewenste omstandigheden, dus eens ze geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Thermozakken, ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor transport van bulk vloeibare stoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met thermozakken

Om zijn integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke producten met thermozakken

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, zodra u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Isolatie Koelzak Prijsopgave Ontvangen

Uw isolatiezak prijsopgave in maximaal 1 dag in uw mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermozakken Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te garanderen dat de producten de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, hebben als doel dat het transport van producten veilig kan gebeuren. Indien correct uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de supply chain de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke producten in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke goederen zijn niet meer bruikbaar als een schakel faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of te koud. En wanneer dit gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat veel fabrikanten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren maken, is het van cruciaal belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en volgens de correcte methode zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het transport van diepvriesproducten (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport diverse malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindgebruiker zou bereiken, dan kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Thermozakken Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.