Koelzakken Bestellen

Koelzakken - Kwalitatieve Koelzakken Aanschaffen voor Bilthoven

Koelzakken Kopen in Bilthoven(Utrecht)

Wij zijn een NL producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bilthoven, maar ook in De Bilt, Zeist, Utrecht, Soesterberg, Bunnik, Odijk, Soest, Houten, Baarn, Heemstede.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Koelzakken

De koelzakken bestaan uit meerdere lagen

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koelzakken zijn waterbestendig 

De koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De koelzakken beschermen uw producten tijdens het laden en lossen.

De koelzakken zijn sterk reflecterend 

De koelzakken worden op maat gemaakt

De koelzakken  beschermen tegen diefstal tijdens transport

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

Koelzak bestellen met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw thermozak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Koelzakken als bescherming van uw producten

Koelzakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en u helpt om warme of koude producten veilig bij uw klanten te bezorgen.

Alle koelzakken worden geleverd met een geïntegreerde opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfplakkende tape-sluiting, waardoor onze koelzakken de beste zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. De koelzak  kan voor zowel voedingswaren, als andere temperatuurgevoelige producten worden toegepast.

Gebruik voor optimale isolatie tijdens transport onze isolatiezakken én deze isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze thermozak wordt ingezet als thermisch geïsoleerde zak voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Koelzakken worden toegepast voor gekoeld transport. De producten worden beschermd tegen externe temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Bied voor ruim 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat uw verpakking er geweldig uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Het verpakken van voedsel voor transport

Het juist verpakken van uw voedsel is een enorm belangrijke investering, omdat deze de schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Zorg ervoor dat u de juiste containers en koelmiddelen gebruikt. Onze koelzakken zijn bedacht voor het transporteren van vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke producten waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden toegepast in bevroren (-20C), gekoelde (2-8 graden Celsius) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermisch geïsoleerde zakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de thermozak niet lekt, goed afgesloten is en de waren voor meerdere uren koel gehouden worden. Het is aangeraden om de koelzakken met een bevroren gel pack te gebruiken om een lange koeltijd te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van etenswaren (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, farmaceutische en medische waren. De thermozak werkt ook uitstekend om insuline, vaccins en specimen gedurende langere periode koel te houden.

Koelzak Kopen in Bilthoven

Koelzakken

Koelzakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te transporteren en ze te beschermen tegen schadelijke externe temperaturen, schokken en licht. Veel vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen wanneer deze worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht worden blootgesteld. Het word aangeraden om deze vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf dat zij geproduceerd worden tot aan het moment dat zij worden ingezet. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van ten minste 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens vervoer behoorlijk verslechterd.

Koelzakken Voor Transport

Koelzakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld vervoer

Wat is koeltransport?

Het versturen van bederfelijke producten die in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

Koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik gemaakt worden van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in temperatuur-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van bederfelijke producten die te garanderen.

Gekoeld vervoer houdt vaak in dat gedurende vervoer een koele omgeving wordt gehandhaafd, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Wanneer producten in een temperatuur-gecontroleerde omgeving moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat goederen meestal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In sommige gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Gekoeld vervoer kan ook inhouden dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hoge temperaturen. Er bestaan sommige logistieke bedrijven die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te verplaatsen die boven een bepaalde temperatuur opgeslagen moeten worden.

Koelzakken Voor Transport

Producten die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Koelzak Voor Diepvriesproducten

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op zijn bestemming aan te komen voor de consument.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in prachtige staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Koelzakkenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers gemaakt om te smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten bij vervoer van bulk vloeibare stoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Vervoer Verf met koelzakken

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

Koelzak Offerte Ontvangen

Uw thermozak offerte binnen maximaal 1 dag in uw email . Gegarandeerd!

Koelzakken Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te verzekeren dat de producten de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of cold chain logistics genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van producten veilig kan gebeuren. Indien correct uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel veel schakels zijn betrokken, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer ook maar één van deze schakels wanpresteert en de temperatuur te warm of te koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke producten onbruikbaar. Als dit toch gebeurt, dan kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Omdat veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren maken, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg wordt gecontroleerd en volgens de juiste methode zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verschillende malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.

Koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.