Thermozakken Bestellen

Thermozakken - In NL Geproduceerde Thermozakken Aanschaffen voor Baarn

Thermozakken Kopen in Baarn(Utrecht)

Wij zijn een lokale producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Baarn, maar ook in Soest, Zandvoort, Eemnes, Laren, Zevenhuizen, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Bussum, Huizen.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Thermozakken

De koelzakken zijn gemaakt uit

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze koelzakken zijn waterbestendig 

Onze koelzakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze koelzakken beschermen uw goederen tijdens het laden en lossen.

Onze koelzakken zijn sterk reflecterend 

Onze koelzakken zijn op maat te bestellen

Onze koelzakken  beschermen tegen diefstal

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn we succesvol

Isolatie koelzak kopen met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw koelzak kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Thermozakken als bescherming van uw producten

Thermozakken kopen

Bij Koelzakken.nl hebben wij hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om koude of warme goederen veilig bij uw klanten te bezorgen.

Elke koelzak wordt geleverd met een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfplakkende afdichting, waardoor onze koelzakken de meest gekozen zakken zijn voor levering en transport van zowel warme als koude voedingsmiddelen. De koelzak  kan voor zowel voedingsmiddelen, als andere temperatuurgevoelige goederen worden toegepast.

Gebruik voor ideale isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én deze thermische isolatiezakken zijn tevens leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. De koelzak wordt ingezet als thermisch geïsoleerde zak voor het opslaan en transporteren van geconditioneerde goederen met als doel de goederen tegen externe temperaturen te beschermen.

Thermozakken worden gebruikt voor geconditioneerd transport. De goederen worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Lichtgewicht
  • Ruim 24 uur effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Kan worden voorzien van eigen branding

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een aangepaste bedrukking, zodat uw verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk goed zichtbaar is.

Het verpakken van voedingsmiddelen voor transport

Het correct verpakken van uw voedingsmiddelen is een onmisbare investering, omdat de verpakking de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Gebruik ook de juiste containers en koelmiddelen. Onze koelzakken zijn bedacht voor het versturen van temperatuur gecontroleerde vlees, groenten, fruit, vis, farmaceutische en andere bederfelijke producten. De koelzakken worden toegepast in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25 graden Celsius).

Onze thermische koelzakken zijn voorzien van een eenvoudig te gebruiken sluiting, zodat de koelzak lekvrij, goed is afgesloten en de waren voor meerdere uren koud blijven. Het is aangeraden om de koelzakken met een ice-pack te gebruiken om een langere koel duur te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van etenswaren (zoals vlees en vis), geneesmiddelen, chocolade-, medische en farmaceutische waren. De koelzak werkt tevens ook uitstekend om insuline en vaccins voor een langere tijd koud te houden.

Isolatie koelzak Kopen in Baarn

Thermozakken

Thermozakken voor medisch gebruik

Sommige koelzakken zijn ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te transporteren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. Veel vaccins zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen wanneer zij worden bevroren, verwarmd of aan zonlicht blootgesteld worden. Wij raden aan de vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf dat de vaccins vervaardigd worden tot aan het moment dat de vaccins worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van minimaal 7% van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens transport behoorlijk achteruit gaat.

Thermozakken Voor Transport

Thermozakken (ook wel thermozakken) voor geconditioneerd transport

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van bederfelijke goederen die in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

Thermozakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan luchtvracht worden vervoerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of ruimtes om de tijdige levering van bederfelijke goederen die te kunnen garanderen.

Koeltransport houdt meestal in dat gedurende transport een koele omgeving gehandhaafd wordt, maar gekoelde logistiek is veel ingewikkelder. Als goederen in een, omgeving waar temperatuur beheerst wordt, moeten worden vervoerd dan is het belangrijk dat de goederen meestal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In enkele gevallen kan een smal temperatuurbereik aangewezen zijn.

Koeltransport kan ook de betekenis hebben dat gekoelde goederen in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden vervoerd bij juist hogere temperaturen. Enkele logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te vervoeren die boven een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard.

Thermozakken Voor Transport

Producten die transport met koelzakken voor temperatuurregeling vereisen

Isolatie koelzak Voor Diepgevroren producten

Het meest voor de hand liggende product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en koel-verse producten, moeten bij een bepaalde temperatuur worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming aan te komen voor de consument.

Vervoer Dranken met koelzakken

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker indien deze dranken een inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivel, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken vervoerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat de bloemen worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan bij verkeerde omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Thermozakken, ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij transport van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met koelzakken

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, wanneer u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Waarom kiezen voor Koelzakken.nl?

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Koelzakken.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn we succesvol

Isolatie koelzak Offerte Ontvangen

Uw koelzak prijsopgave in 1 dag in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermozakken Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om te zorgen dat de goederen de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het transport van goederen zo veilig mogelijk gebeurt. Indien goed uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van cruciaal belang dat elk onderdeel van de supply chain de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een ”keten” heel veel schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer één van deze schakels faalt en de temperatuur te warm of te koud wordt, worden de vervoerde bederfelijke goederen onbruikbaar. En wanneer dit toch gebeurt, dan kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Aangezien behoorlijk veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren maken, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en volgens de correcte methode zal worden vervoerd.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport diverse keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Thermozakken Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.