Isolatie koelzakken Kopen

Utrecht Isolatie koelzakken Kopen

Isolatie koelzakken Bestellen in Utrechtprovincie Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van isolatiezakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

koelzakken kopen

Eigenschappen van onze Isolatie koelzakken

De isolatiezakken bestaan uit meerdere lagen

De isolatiezakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle isolatiezakken zijn waterbestendig 

Alle isolatiezakken hebben een goede temperatuurbeveiling

Alle isolatiezakken beschermen de producten tijdens het laden en lossen.

Alle isolatiezakken zijn sterk reflecterend 

Alle isolatiezakken zijn op maat te bestellen

Alle isolatiezakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Koelzak bestellen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw isolatiezak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken kopen

Wij hebben kwalitatieve, geïsoleerde isolatiezakken voor meermalig of eenmalig gebruik en u helpt om warme of koude waren veilig bij uw klanten te bezorgen.

Alle koelzakken worden geleverd met een opening en een gemakkelijk te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze isolatiezakken de perfecte zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude voedingswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van voedingswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het transport van andere temperatuurgevoelige waren.

Gebruik voor ideale isolatie tijdens transport onze thermische isolatiezakken én de thermische isolatiezakken zijn tevens te verkrijgen in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatiezak wordt als thermo zak gebruikt voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde waren om de waren tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatie koelzakken worden gebruikt voor gekoeld transport. De waren worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Laag gewicht
  • Bied voor meer dan 24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekt absoluut niet
  • Inzetbaar als marketingmiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er bij elke stap memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze isolatiezakken van hoge kwaliteit en zorgen dat uw merk zichtbaar blijft.

Voedingsmiddelen verpakken voor transport

De benodigde verpakking voor uw voedingswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze isolatiezakken zijn ontworpen voor de verzending van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De isolatiezakken worden ingezet in de bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermisch geïsoleerde zakken bevatten een gemakkelijke sluiting, zodat de isolatiezak niet lekt, goed afgesloten is en de waren voor meerdere uren koud blijven. Het is aangeraden om de isolatiezakken met een bevroren gel pack te combineren om een langere koeltijd te kunnen garanderen.

Onze isolatiezakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, farmaceutische en medische waren. De isolatiezak werkt ook heel goed om insuline en vaccins gedurende langere tijd koud te houden.

Koelzak Kopen in Utrecht

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele isolatiezakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige geneesmiddelen te verzenden en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen, schokken en licht. Veel vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking geheel of gedeeltelijk verliezen als zij worden ingevroren, verhit of aan fel zonlicht worden blootgesteld. Het word aangeraden om de vaccins bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius te bewaren vanaf het moment dat zij worden geproduceerd tot aan het moment dat zij worden gebruikt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie gaat de werking van ten minste 7 procent van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer aanzienlijk verslechterd.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel thermozakken) voor gekoeld vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Hierbij kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Bovendien kan vracht per vliegtuig worden getransporteerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om de tijdige levering van waren die kunnen bederven te kunnen garanderen.

Gekoeld vervoer betekent vaak dat gedurende het vervoer een koele omgeving behouden wordt, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Als waren in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat de goederen veelal op een bepaalde temperatuur gehouden worden. In een aantal kwesties kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik aangewezen wordt.

Gekoeld vervoer kan ook de betekenis hebben dat gekoelde waren in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hoge temperaturen. Er zijn sommige logistieke ondernemingen die gekoelde transportdiensten aanbieden om producten te vervoeren die op hoge temperatuur moeten worden opgeslagen.

Isolatie koelzakken Voor Transport

10 producten die vervoer met isolatiezakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepgevroren producten en verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met isolatiezakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral indien deze iets bevatten dat kan bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Indien u wilt dat bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Vervoer Verf met isolatiezakken

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in gekoelde wagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke producten met isolatiezakken

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u het als laatst genoemde item op de lijst verassend vindt, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Alhoewel een gekoelde wagen veelal wordt gebruikt om producten koel te houden, kan hij ook worden gebruikt om de lucht op te warmen. Tevens kunnen reefers worden gebruikt om waren die kunnen bederven niet te laten bevriezen als het koud is en om de goederen koel of op vereiste temperatuur te houden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve koelzakken

98% van de leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl

In 92 van de 100 Koelzak offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Koelzak Prijsopgave Aanvragen

Uw isolatiezak prijsopgave in een werkdag in de email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de waren de eindgebruiker in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, hebben als doel dat het vervoer van waren veilig kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleverketen de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel veel schakels zijn betrokken, moeten alle schakels een gunstige omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Als een schakel wanpresteert en de temperatuur te warm of koud wordt, worden de vervoerde bederfelijke waren onbruikbaar. En wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Aangezien veel producenten dagelijks enorme hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde lading niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste manier zal worden verplaatst.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals etenswaren, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindgebruiker zou bereiken, zou dat een negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.