Isolatie koelzakken Bestellen

Utrecht Utrecht Isolatie koelzakken Kopen

Isolatie koelzakken Bestellen voor Utrecht Utrecht

Wij zijn een NL producent van koelzakken en thermozakken. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

koelzakken kopen

Kenmerken van onze Isolatie koelzakken

De koelzakken bestaan uit meerdere lagen

De koelzakken beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koelzakken zijn waterbestendig 

Alle koelzakken hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Alle koelzakken beschermen de producten tijdens het laden en lossen.

Alle koelzakken zijn sterk reflecterend 

Alle koelzakken zijn op maat te bestellen

Alle koelzakken  beschermen tegen diefstal

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak kopen nu met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw thermozak bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Isolatie koelzakken als bescherming van uw producten

Isolatie koelzakken bestellen

Wij hebben in ons assortiment hoogwaardige, geïsoleerde koelzakken voor eenmalig gebruik die geen omgekeerde logistiek vereist en u helpt om warme of koude producten veilig bij uw klanten te bezorgen.

Alle koelzakken worden voorzien van een opening en een eenvoudig te gebruiken zelfklevende tape-afdichting, waardoor onze koelzakken de perfecte zakken zijn voor levering en verscheping van zowel warme als koude etenswaren. Onze koelzak hoeft niet alleen te worden gebruikt als geïsoleerde zak voor de levering van etenswaren, maar kan ook worden gebruikt voor het verzenden van andere temperatuurgevoelige producten.

De koelzak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. De thermozak wordt ingezet als thermische isolatiezak voor het opslaan en verzenden van geconditioneerde producten om de producten tegen externe temperaturen bescherming te bieden.

Isolatie koelzakken worden toegepast voor geconditioneerd transport. De producten worden beschermd tegen temperaturen, zodat de waren veilig afgeleverd kunnen worden.

  • Licht van gewicht
  • Voor >24 uur lang een effectieve temperatuurregeling
  • Lekvrij
  • Te gebruiken als marketingmiddel

Ja, wij bieden aangepaste bedrukking om ervoor te zorgen dat de verpakking er memorabel uitziet. Wij drukken rechtstreeks op onze koelzakken van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo zichtbaar blijft.

Voedingsmiddelen verpakken voor transport

De juiste verpakking voor uw voedingswaren is een enorm belangrijke investering, omdat deze de mogelijke schade beperkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Vergeet niet de juiste containers en koelmiddelen te gebruiken. Onze koelzakken zijn bedacht voor het verzenden van groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. De koelzakken worden toegepast in bevroren (-20 graden Celsius), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C).

Onze thermische koelzakken hebben een eenvoudig te gebruiken sluiting, zodat de thermozak niet lekt, goed is afgesloten en de waren voor meerdere uren koud blijven. Het is aangeraden om de koelzakken met een gel-pack te combineren om een lange koel duur te verkrijgen.

Onze koelzakken zijn uitermate geschikt voor het verzenden van voedingsmiddelen (vis, vlees, enz.), geneesmiddelen, medische en farmaceutische waren. De thermozak werkt ook heel goed om insuline, vaccins en specimen voor een langere tijd koud te houden.

Koelzak Kopen in Utrecht

Isolatie koelzakken

Isolatie koelzakken voor medisch gebruik

Enkele koelzakken zijn speciaal ontworpen om temperatuurgevoelige medische producten te vervoeren en deze te beschermen tegen schadelijke temperaturen. Veel vaccinaties zijn best kwetsbare biologische agentia en kunnen hun werking verliezen als deze worden ingevroren, verwarmd of aan fel zonlicht blootgesteld worden. Wij raden aan deze vaccins bij een temperatuur van 2-8 °C te bewaren vanaf het moment dat zij geproduceerd worden tot het moment dat zij worden gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie schrijft dat de werking van minimaal zeven procent van de temperatuurgevoelige medische producten tijdens het vervoer aanzienlijk verslechterd.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Isolatie koelzakken (ook wel thermozakken) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het verzenden van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te vervoeren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te vervoeren.

Isolatie koelzakken Kopen? Dit is de toegevoegde waarde

Er kan gebruik worden gemaakt van koelvrachtwagens of koelcontainers . Tevens kan luchtvracht worden getransporteerd in klimaat-gecontroleerde omgevingen of cabines om tijdige levering van waren die kunnen bederven te verzekeren.

Koeltransport houdt vaak in dat gedurende het vervoer een koele omgeving wordt behouden, maar gekoelde logistiek houdt veel meer in. Wanneer producten in een, omgeving waar temperatuur gecontroleerd wordt, moeten worden getransporteerd dan is het belangrijk dat goederen vaak op een gewenste temperatuur worden gehouden. In sommige kwesties kan het zijn dat er een smal temperatuurbereik zal worden aangewezen.

Koeltransport kan ook betekenen dat gekoelde producten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden getransporteerd bij juist hogere temperaturen. Enkele logistieke bedrijven bieden gekoelde transportdiensten aan om producten te transporteren die warm of heet bewaard moeten worden.

Isolatie koelzakken Voor Transport

Goederen die vervoer met koelzakken voor temperatuurregeling nodig hebben

Koelzak Voor Producten voor in de diepvries

Het was te verwachten dat het product op onze lijst, bederfelijke voedingsmiddelen, zoals diepvriesproducten en koel-verse producten bij een bepaalde temperatuur moeten worden opgeslagen om bederf te voorkomen en om in de gewenste staat op de plaats van bestemming te arriveren voor de consument.

Transporteer Dranken met koelzakken

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met thermozakken getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in prachtige conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus eens ze geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Isolatie koelzakkenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met koelzakken

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in koelwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke producten met koelzakken

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Mogelijk vindt u dit laatste item op de lijst verassend, echter kan kauwgom een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Alhoewel een koelwagen veel wordt gebruikt om producten gekoeld te bewaren, kan hij ook worden gebruikt om lucht op te warmen. Tevens kunnen reefers worden gebruikt om waren die kunnen bederven niet te laten bevriezen in de winter en om de producten koel of op een vereiste temperatuur te houden.

De Kwaliteiten van Koelzakken.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Koelzakken.nl per email

In 92% van de Koelzak offerte aanvragen is Koelzakken.nl succesvol

Koelzak Offerte Aanvragen

Uw thermozak prijsopgave binnen uiterlijk 24 uur in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Isolatie koelzakken Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de producten de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of cold chain logistics genoemd, hebben als doel dat het vervoer van producten veilig gebeurt. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. En omdat in een dergelijke ”keten” heel veel schakels betrokken zijn, moet iedere schakel een gunstige omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke goederen zijn niet meer bruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. Wanneer dit toch gebeurt, dan kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat veel fabrikanten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de juiste manier zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport diverse keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, dan zou dat een negatief effect hebben op de eindconsument haar gezondheid.

Isolatie koelzakken Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.